KnockOut

Više od pet tisuća Hrvata oprostilo se od francuskih Alpa

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ovogodišnja snježna bajka više od pet tisuća Hrvata u francuskim Alpama završila je obećanjem da se vidimo i slijedeće godine! Sjajni turistički rezultati regije Orcieres i uzorno ponašanje mladih pohvaljeni su i u regionalnim medijima u Francuskoj.

Knock OutSnow Festival 2014. završio je ovog vikenda svoje treće izdanje na najljepiši mogući način. Više od pet tisuća maldih iz Hrvaske i susjednih zemalja u dva je festivalska tjedna oduševilo domaćine. Prekrasan alspki grad Orcieres, domaćini Francuzi i tisuće mladih iz Hrvatske i regije započeli su novo, blisko prijateljstvo i svojim se domovima vratili s brojim uspomenama koje će zauvijek pamtiti.

Pogledaj i ovo showbuzz Tanki novčanici ESTRADA TANKOG DŽEPA Više ih ni vrtoglavi iznosi ne mogu gurnuti u kampanju

Deseti Festival novog cirkusa kroz deset mjeseci!

U sedam festivalskih dana na dnevnim apres ski partijima te noćnim koncertima u Areni Orcieres izmjenjivali su se pjesma i ples. Brojne sportske aktivnosti i edukativni sadržaji mladim su ljudima predstavili nova znanja i poglede, a da je riječ o jedinstvenom zimskom događaju potvrđuje i činjenica da upravo ovaj Festival već treću godinu za redom ruši sve rekorde najvećeg hrvatskog i regionalnog grupnog skijanja i boardanja u povijesti.

Sjanim nastupom ovogodišnji je Festival zatvorio hrvatski DJ Luca Montecchi dok su prethodnih dana francuski Orciers zagrijali Papaya DJ tim, Let3, Majke, Connect, Hladno Pivo, Vanillaz, The Shapeshiftersi i drugi.

KnockOut Snow Festival ove se godine održao u čak dva termina, novogodišnju i classic avanturu posjetilo je više od tri tisuće zaljubljenika u snježne sportove koji su u Francusku doputovali iz cijele regije. Novu godinu na vrhu francuskih Alpi dočekalo je preko dvije tisuće Hrvata i oko tisuću Francuza koji su na dočeku u organiziaciji Collegium putovanja zajedno slavili do ranih jutarnjih sati.

Noćni partiji, dnevni apres aki partiji, pool partiji, DJ-i te popularni domaći i strani izvođači bili su zaduženi za cjelodnevne provode i zabavu o kojoj će se bez sumnje dugo pričati a ovogodišnju KnockOut avanturu osim hrvatskih i medija iz regije popratili su i brojni francuski mediji.

Nakon francuske skijaške avanture, u organizaciji Collegium putovanja, od 13. do 16. ožujka očekuje nas vrhunac snježne bajke u Olimpijskom Centru Jahorina u blizini Sarajeva. Na KnockOut Snow Closing Festivalu mlade će zabavljati splitski glazbenik Jole, tamburaški sastav Mejaši, te DJ dvojac Frankie Headfors i DJ Luca Montecchi. Osim noćnih partija i koncerata tu su apres ski partiji, posjet Sarajevu i brojna druga iznenađenja.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene