Pravi zaljubljenici

Više od 50.000 sudionika i 25.000 bajkera na Croatia Harley Daysima

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Više od 50.000 sudionika Croatia Harley Daysa u Biogradu na Moru uživalo je u pogledu na vrhunske Harley-Davidson motocikle pristigle u Dalmaciju iz cijelog svijeta.

Više od 25.000 bajkera putovalo je proteklih dana Hrvatskom i oko 10.000 članova H.O.G.-a (Harley-Davidson Owners Group) posjetilo je 23. europski HOG® Rally 2014 u Biogradu. Harley-Davidson i Grad Biograd, kao organizatori događanja, iznimno su zadovoljni organizacijom, podrškom lokalnih ugostitelja i brojnih drugih podizvođača te pozitivnim komentarima sudionika. Vlasnici i zaljubljenici u legendarni motocikl još jednom su ispunili očekivanja hrvatskog turističkog sektora te doprinijeli poslovnom razvoju i promociji lokalne zajednice, naglasili su organizatori.

Unatoč kiši, najzanimljivi događaj najvećeg motociklističkog događanja u regiji bila je subotnja parada od Zadra do Biograda. Zajednička kolona vozača Harley-Davidsona protezala se između dva grada i uslijedila nakon što je u petak održana izložba prerađenih motocikala (Custom Bike Show) na zadarskom Forumu. Među nekima od najljepših europskih motocikala i od 50 motocikala prijavljenih na natjecanje stručni žiri proglasio je najljepše u deset kategorija.

Lorencin se provozao Biogradom na Harley - Davidsonu

Dream Machine iz Slovenije osvojio je nagradu 'Best in Show', a slavila su i dva vozača iz Hrvatske - Lukica Rako u kategoriji 'antique' i Vlado Zelzak kao drugi u kategoriji 'water-cooled'. Svi fanovi svjetski poznatog brenda mogli su i sami odabrati svog miljenika i glasovati za najbolji motocikl, a najpopularniji među okupljenima bio je motocikl Rica Cujka iz Njemačke.

Posjetitelji su od četvrtka, 12. lipnja uživali u glazbi svjetskih rock bendova na nekoliko pozornica po cijelom gradu, gastro delicijama na više punktova i naravno pogledu na vrhunske motocikle dok su vozili ulicama Biograda ili u izložbenom prostoru Harley-Davidsona s najnovijim modelima kao što je Harley-Davidson Street™ 750.

Mogli su isprobati i čitav niz najnovijih modela, a njih 475 iskoristilo je priliku i uživalo u probnoj vožnji po okolici Biograda. I svi ostali zaljubljenici i budući vozači mogli su isprobati kakav je to osjećaj sjediti na najboljem motociklu na svijetu, zahvaljujući stručnoj podršci na demonstracijskom programu Jumpstart™ Experience.
Uz ovlaštene distributere iz Italije, Austrije i Hrvatske, na događanju su bili i drugi prodajni predstavnici. Harley-Davidson je u Hrvatskoj prisutan od ožujka 2012.

kada je otvoreno zastupništvo u Zagrebu i od tada nudi integrirane usluge, od izložbenog prostora do prodaje novih i rabljenih motocikala te svih popratnih dijelova, pribora i opreme, pa do radionica i demo vožnji. Na događaju u Dalmaciji, hrvatski zastupnik je bio domaćin u tehničkoj zoni i predstavljao motocikle u zoni za distributere. Zabava s Harleyima nastavit će se 21. i 22. lipnja u Zagrebu jer distributer organizira gostovanje 'Harley on Tour', kamion s čak 23 najnovija modela na raspolaganju za besplatne demo vožnje.


 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook   

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene