Jedva čekamo

Želiš li ulaznicu? Vodimo vas na zabavu koja će vas izuti iz plesnih cipelica

J.Jay (FOTO: PR) J.Jay (FOTO: PR)

Pridružite im se i pretočite brigu i stres u ono pozitivno ludilo te njime zarazite sve oko sebe.

Media Loca u subotu, 9. prosinca priprema „Vida Loca Saturday's“, na novoj lokaciji Podmornica - kompleks Katran, Radnička 27.

Odabrana imena zagrebačke underground scene J.Jay i Sergej Snooze pripremaju neponovljive trake, koje će vas izuti iz plesnih cipelica.

Pridružite im se i pretočite brigu i stres u ono pozitivno ludilo te njime zarazite sve oko sebe.

J.Jay svoje uho naštimava elektroničkim beatovima još od 1998. godine. Danas je neizbježan gost svih važnijih glazbenih događanja. U miksanje se ubacio 2012. godine, kako on kaže, „čisto iz gušta“. No njegov angažman na našoj glazbeni sceni možemo pratiti od 2005. kada postaje jedan od osnivača udruge Šum i sjena koja potpisuje događaje kao što su Liquid boat i Liquid festival na otoku Proizdu. Tri godine kasnije, u suradnji s DJ-jem Big Sale, DJ-jem Dirty Hairy te Franzom, osniva i organizira hip hop i funk večeri iLL Vibe u kultnom Mastersu.

J.Jay (FOTO: PR) J.Jay (FOTO: PR)

J.Jay svoju raznovrsnu selekciju nudi popularnom zagrebačkom Art Parku gdje je rezident već drugu godinu za redom, a zna zasvirati na Reformu s Nicole-om u Stersu. Uz to dio je kolektiva L TuneL, koji je već treću sezonu zaslužan za dobre tulume u Grey Roomu.

Sergej Snooze je iskusni lisac domaće klupske scene, vlasnik etikete Home Made Electronica, osnivač kluba Sirup koji je u Zagreb doveo neka od najznačajnijih imena na techno i house sceni danas.

Godine prolaze ali Sergejeva strast prema glazbi ne jenjava te mu i dalje nekoliko kvadrata iza gramofona predstavljaju najdraži životni prostor. Sergej će nas počastiti dobro probranim trakama.

„Dance like no one is watching - volimo kvalitetan zvuk, veselu atmosferu, a naše večeri uvijek završavaju uz veliki pljesak gostiju „ kaže organizatorica Vida Janeković.

Želite i vi na ''Vida Loca Saturday's''? Kliknite na facebook stranicu Showbuzz.hr i u inbox nam pošalji zašto baš ti moraš dobiti ulaznicu. Naravno uz vaše ime i prezime, adresu i kontakt broj. Dijelimo 2x1 ulaznicu.

Sretne dobitnike razveselit ćemo porukom već u četvrtak 7. prosinca 2017.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene