Begini i Nives

Nives stigla kao posebna gošća - Potrudila se ostati primijećena

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kao posebno iznenađenje za publiku i brojne prijatelje koji su ih došli podržati, Beginima se na pozornici pridružila i njihova kolegica!

Tamburaški sastav Begini priredio je Zagrepčanima i njihovim gostima cjelonoćni tulum na božićnom koncertu u klubu Roko. Hitovima 'Za sve moje bivše', 'Kome da se žalim', 'Kad si birala', 'Napala me s leđa' i još mnogim drugim pjesmama odužili su se stotinama svojih obožavatelja koji su ih uglas pratili od prve do zadnje pjesme.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus i Miroslav Škoro - 3 nestašni škoro Pogledajte što je Škoro napravio kad je Nives Celzijus vidio u ovoj pozi, snimka je urnebesna: ''Koje ste vi legende!"

Kao posebno iznenađenje za publiku i brojne prijatelje koji su ih došli podržati, Beginima se na pozornici pridružila i njihova kolegica Nives Celzijus pa su zajedno otpjevali njezine 'Karanfile'.

Begini od srca žele 'Sretan Božić svakome!'
  
'Oduvijek nam je bila želja odraditi baš božićni koncert u Zagrebu jer ipak smo mi dečki iz ovoga kraja. Odlično smo se zabavili, a publika je bila sjajna. Svakom izvođaču posebno je priznanje kad doživi takve reakcije u svom kraju', kazao je nakon koncerta frontmen Begina, Mario Budišćak, kojega su nakon koncerta brojne obožavateljice darivale plišanim igračkama i čokoladama, a on se strpljivo slikao sa svakom ponaosob. 

Njegova kolegica Nives Celzijus na koncert Begina došla je u pratnji prijatelja i suradnika, a nakon nastupa je poručila: 'Znala sam da su Begini posebna poslastica za publiku, a meni je drago da sam sudjelovala barem malim dijelom u ovom njihovom euforičnom nastupu. Dečki doslovno rasturaju.'

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene