Odlučeno i gdje je svjetski izbor

Veliko finale izbora za Miss Hrvatske 2017: Evo gdje i kad se bira naljepša Hrvatica

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Veliko finale izbora Miss Hrvatske održat će se 26. rujna u hotelu Ilirija smještenog uz samu staru jezgru grada Biograda.

Dok se svi pripremaju za godišnji Direkcija Miss Hrvatske u velikim je pripremama zaizbor Miss Hrvatske za Miss Svijeta. Županijski izbori se polako primiču svome kraju i uskoro ćemo znati koje su to finalistice koje će se boriti za ovu prestižnu titulu.

Pogledaj i ovo Lucija Begić ima li hrvatska šanse? Naša predstavnica na izboru za Miss svijeta otkrila plan za pobjedu, ali i hoće li upečatljiv detalj na njoj u tome pomoći ili odmoći!

Veliko finale izboraMiss Hrvatske održat će se 26. rujna u hotelu Ilirija smještenog uz samu staru jezgru grada Biograda. Vibracije starog kraljevskog grada pomoći će da i izbor bude jednako tako kraljevski s novom krunom zlatarnice Prahir kojom će Angelica Zacchigna okrunit onu najljepšu i najtalentiraniju. Od 22 finalistice samo jedna će imati čast postati Miss Hrvatske 2017.

"Do finala imamo još manje od 3 mjeseca i kod nas je sve u petoj brzini. Napravili smo već puno toga, no ima još posla. Sam finiš uvijek je najteži. Treba naš mnogobrojni "orkestar" ljepote uštimati da se sve odvija u savršenoj harmoniji, od naših misica, sponzora, medija, produkcije, cjelokupne organizacije gdje treba paziti na svaku sitnicu," objašnjava direktorica Direkcije Miss Hrvatske Maja Vračarić.

Kada dobijemo novu Miss Hrvatske, počinju njezine pripreme za odlazak na izbor Miss Svijeta koji će se ove godine održati u gradu Sanya u Kini, baš tamo gdje je prije dvije godine otputovala Miss Hrvatske 2015. Maja Spahija. Hoćemo li nam ove godine Kina donijeti više sreće, vidjeti ćemo 19. studenog 2017. godine.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene