Sjajan provod!

Osvojite ulaznice za veliki tulum u Culture Clubu Revelin!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Nakon spektaklularnih gostovanja svjetskih zvijezda elektronske glazbe završni party povodom zatvaranja uspješne ljetne sezone održat će se 5. listopada!

U bogatom cjelovečernjem programu koji je Culture Club Revelin pripremio u suradnji s Heinekenom moći ćete uživati u atraktivnim plesnim točkama plesača i plesačica. Atmosferu ce dodatno zagrijati šarmantne hostese, te zanimljivi barmen flair show, a uz dobru muziku Resident DJ-a, posebno iznenađenje prirediti će Vam saksofonist Jakša Jordes – live preformance.

Možete osvojiti 2x2 ulaznice za sjajan tulum u Revelinu. Na natjecaj@novatv.hr napišite nam zašto biste baš vi trebali dobiti ulaznice. Sretno!

>> Najveća hrvatska rock iznenađenja dolaze u Šibenik: DUBROVAČKI SILENTE I ATLANTIDA

Pogledaj i ovo showbuzz Pogledajte sami DJ Julian Jordan protresao Revelin: 'Ovo je najoriginalniji klub na svijetu'

Uz atraktivan program za sve posjetitelje pripremljena je i nagradna igra! Klub se otvara u 23 sata, a cijena ulaznice je 50kn, te VIP 120kn.  Ulaz je slobodan do 1 sat ujutro.

5.10.2013 završni party uz DJ Belteka povodom zatvaranja uspješne ljetne sezone

Nakon spektaklularnih gostovanja svjetskih zvijezda elektronske glazbe završni party povodom zatvaranja uspješne ljetne sezone održat će se  5.10.2013 kad Culture Club Revelin predstavlja jednog od najjačih producenata i DJ-a s ovih prostora. Po prvi put, u Dubrovnik dolazi BELTEK!

Martin “Beltek” Bijelić započeo je svoju tech/house karijeru 2007. godine sa singlom “Copacabana”, koji je postigao veliki uspjeh, o čemu svjedoči i nagrada “Pete's Tong Fast Trax”, koju dodjeljuje Pete Tong, poznati DJ i voditelj kultne emisije na BBC Radio 1.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene