Ljubav je u zraku

Oni će pjevati samo za vas na Valentinovo!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Donosimo popis velikih koncerata koji će se održati na dan zaljubljenih - Valentinovo. Nikako ne propustite!

1. Splitski romantik sa zagrebačkom adresom Hari Rončević na Valentinovo će održati koncert za sve romantične duše. 'Još ne znam kud s tobom', 'Moj lipi anđele', 'Još te uvijek osjećam u sebi', 'Još tvog je poljupca', 'Moje si more', 'Kada jednon ovon zafalin se tilu', samo su neke od Harijevih predivnih ljubavnih balada. Sasvim je sigurno da će na te romantične stihove i ovog Valentinova zaiskriti mnoge iskre nekih novih ljubavnih priča. Već danas svoju bolju polovicu iznenadite ulaznicom za najromatičniji koncert na Dan zaljubljenih, a možete ju kupiti u Clubu Roko u pretprodaji po cijeni od 20, a na dan koncerta 30 kuna.

Pogledaj i ovo showbuzz Antena Zagreb Zvijezde su danas odlučno još jednom rekle STOP MALTRETIRANJU!

2. Sementa Rajhard, Vanda Winter, Ivana Husar Mlinac i Martina Tomčić Moskaljov te njihovi učenici pridružili su se Mariji Husar u školi pjevanja Husar & Tomčić, a povod veselom ženskom druženju veliki je koncert Valentinovo fever u zagrebačkom Hypo centaru, koji će se održati u petak 14. veljače od 20 sati. Valentinovo Fever glazbena je priča koju će obilježiti pjesme iz poznatih svjetskih mjuzikala i mjuzikl filmova, a koje će uz Mariju ove godine izvesti Sementa Rajhard, Vanda Winter, Maya Sar, Damir Kedžo, DJ Bizo te učenice škole pjevanja Husar & Tomčić. All inclusive ulaznice za koncert Marije Husar i prijatelja Valentinovo Fever, koje uključuju i vrsne delicije te vrhunska vina, mogu se kupiti u sustavu Eventima ili u sustavu Entria.

3. Otkako je uplovio u bračnu luku, Tony Cetinski ne skida osmijeh sa lica, a tu sreću podijelit će i sa svojom publikom na najromantičnijem danu u godini, na Valentinovo, 14.02.2014., koncertom u Čakovcu. Spontanost, prirodnost i gomila pozitivno nabrijane energije kad je Tony na bini, ono je što nam se vjerojatno i najviše sviđa kod njegovih nastupa. Ulaznice se nalaze u prodaji za parter / tribine po 80,00 kuna, VIP 150,00 kuna na sljedećim prodajnim mjestima: Čakovec - Caffe bar Arcus, Caffe bar Paladin, Caffe bar Lap, Prelog - Caffe bar Forum, Mursko Središće - Pizzeria Vuri, Palovec - Domino bar, Varaždin - Barfly, Caffe bar RockArt, Ludbreg - Caffe bar Jura i Sustav Eventim.

4. Goran Karan je jedan od najcjenjenijih i najnagrađivanijih hrvatskih pjevača, dalmatinski slavuj izuzetnog emocionalnog nastupa, koji je otpjevao mnogobrojne prekrasne ljubavne balade. Upravo zbog toga Culture Club Revelin, odlučio je za Valentinovo, 14. veljače, napraviti pravi koncertni spektakl u kojem će se u prigodno romantičnom ambijentu kluba, jedan od najljepših hrvatskih glasova spojiti sa klasičnim zvukom dubrovačkog simfonijskog orkestra, koji svoju muzičku tradiciju njeguje još iz vremena Dubrovačke Republike. Ulaznice u pretprodaji 40 kn, a na ulazu 70 kn. VIP ulaznice 100 kn.Vrata Culture Cluba Revelin se otvaraju u 21 h, a koncert počinje u 22 h.

5. Stari šarmer Massimo i njegov novi hit 'Suze nam stale na put' zaslužni su za rasprodani koncert na Valentinovo,a zbog velikog interesa organizator je odlučio koncert preseliti u veliku dvoranu Doma sportova. Preseljenjem u veći prostor otvara se dodatni kontingent ulaznica za stajaća mjesta u parteru. Kategorije ulaznica bit će iste kao što su bile u maloj dvorani: stajaća mjesta u parteru po 130 kuna i sjedeća mjesta na tribinama (slobodno sjedenje - nenumerirana mjesta) po 160 kuna. Koncert u Domu sportova prvi je u nizu koji će Massimo održati u povodu Valentinova. Dva dana kasnije, 16. veljače nastupit će u Sportskoj dvorani Srednje škole u Koprivnici, a 22. veljače u Maloj dvorani KK Split na Gripama.

6. Već tradicionalno, Neno Belan i Fiumensi pripremaju glazbenu poslasticu za sve zaljubljene, povodom najromantičnijeg dana u godini - Valentinova. Nakon što su tradiciju prije nekoliko godina započeli rasprodanim koncertom u Tvornici, te nakon što su dvije godine zaredom napunili Dom sportova, Neno se sa svojim Fiumensima vraća se na mjesto gdje je sve i počelo. Tako će Neno Belan u Tvornici održati dvodnevni koncert uoči Valentinova i to u petak, 08. veljače i subotu, 09. veljače.

7. Green Gold Club vam također daruje glazbeni spektakl za Valentinovo – koncert Tomislava Bralića i klape Intrade. Uz hitove, 'Zora bila','Nisan te sriće', 'Neka ti bude postelja meka', 'Stina pradidova', 'Ne damo te pismo naša', uvjerljivo najpopularnija klapska skupina, klapa Intrade, zna kako podići publiku i osvojiti njihove simpatije.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene