443882
443882
443882
443882
443882

VELIKA IMENA NA DJ MAG FESTIVALU U REVELINU

  • , 20.07.2016., 08:34
  • Autor:
  • komentara

Dolazak na DJ Mag festival potvrdile su mnoge poznate osobe, među njima sportaši, glumci, pa i glazbenici koje ne biste povezali s elektronskom glazbom.

 
 
 
 
Culture Club Revelin (FOTO: PR)
Culture Club Revelin (FOTO: PR)

Od 21. do 23. srpnja ove godine dubrovački je Culture club Revelin domaćin velikog festivala pod pokroviteljstvom najprestižnijeg svjetskog magazina za elektronsku glazbu, DJ Maga. Festival će otvoriti Ferreck Dawn, DJ i producent čije su skladbe dio setova svjetskih DJa, kao što su Avicii, Hardwell, Robin Schulz, Mark Knight, Pete Tong, Tiesto i mnogi drugi. Bio je i nominiran za EMPO Award za najboljeg deep house DJa.

Culture Club Revelin (FOTO: PR)

Slijedit će jedno od najpoznatijih novih DJ imena na svijetu, Kryder. Najvećim se uspjehom njegove dosadašnje karijere smatra objavljivanje ‘Aphrodite’ za Axtone Records. Treću večer nastupaju DJs from Mars, talijanski DJ team, poznat u svijetu po ekstravagantnim nastupima, s velikim kutijama na glavama. Max Aqualuce i Luca Ventafunk proslavili su se i po EDM obradama popularnih hitova Metallice, Lady Gage i mnogih drugih. Nastupali su u većini svjetskih klubova u Europi, Sjedinjenim državama, Dominikanskoj Republici, Kanadi i Kini. Dubrovačka ih je publika oduševljeno pozdravila na prošloljetnom nastupu.

Osim njih, na DJ Mag festivalu nastupit će i domaće resident snage: dBa, Audiometric, Dancelectric Philipe, DJ Speed i Phiberoptic. Dolazak na DJ Mag festival potvrdile su mnoge poznate osobe, među njima sportaši, glumci, pa i glazbenici koje ne biste povezali s elektronskom glazbom.

Culture Club Revelin (FOTO: PR)

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se