Na Valentinovo

Jedna od najljepših Hrvatica u zagrljaju vaterpolista proslavila Dan zaljubljenih

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Klub Groove u stilu je svjetskih clubbing destinacija proslavio noć posvećenu ljubavi!

Romantičan ambijent, ljubavni glazbeni hitovi, ples do zore i brojna iznenađenja upotpunili su romantično party putovanje kluba Groove u kojem je u zagrljaju vaterpolista Ivana Capana uživala i jedna od najljepših Hrvatica, manekenka Vedrana Linardić.

Pogledaj i ovo Vedrana Linardić Ljepotica bila i ostala! Bivša djevojka Vedrana Ćorluke u danima najveće slave slovila je kao najseksi Hrvatica, a laskavu titulu može ponijeti i danas!

Nezaboravno slavlje ljubavi u klubu Groove

Slavlje ljubavi dodatno je prodrmao glazbeni gost i jedan od najpoznatijih hrvatskih DJ-a Kosta Radman, a večer ispunjenu emocijama zasladila su simbolična iznenađenja koja su oduševila posjetitelje. Brojne ljepotice okupirale su plesni podij, a uz zarazne rimtove u čast ljubavi zaplesao je i bivši mister Hrvatske, sportski trener Radovan Stošić.

Klub Groove sljedećeg nam tjedna najavljuje vrhunski glazbeni sadržaj uz BASE party srijedom, MASHUP hitove u petak te nezaobilazan ABSOLUT party u subotu uz vrhunsku produkciju, atraktivne glazbene goste, performans i provod koji vas neće ostaviti ravnodušnima.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene