Na koncertu

Večer zbog koje je i sam ARSEN DEDIĆ imao tremu

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Arsen Dedić imao je tremu pred nastup u Domu sportova.

Uz dalmatinsku kulisu i sjajnu koncertnu produkcija koja je bila u potpunosti prilagođena klapskim pjevačima, publiku je ovog petka u Domu sportova očarala klapa Cambi iz Kaštel Kambelovca!

Pogledaj i ovo showbuzz VIDEO Nastupit će s legendarnim Arsenom - Nije ni čudo što imaju tremu!

Najbolja kombinacija: klapa Cambi i Arsen Dedić

Kao gosti su im se na pozornici pridružili jedinstveni Massimo, legendarni Arsen Dedić i slovenska pjevačica Nuša Derenda. Bila je to večer koja je oduševila sve, od izvođača koji nisu krili svoje uzbuđenje do publike koja je mogla uživati u velikom koncertnom spektaklu!

Prije koncerta klapa je izjavila da ima tremu dijeliti pozornicu sa Arsenom na što je on rekao - „Nemaju nikakav razlog za tremu, danas sam bio na pokusu s njima u pola šest i toliko su dobro to sve ozbiljno i profesionalno pripremili. Toliko dobro sviraju i pjevaju da sam ja imao ove dane tremu, mogu ti reći ozbiljnu zato jer nisam znao što me čeka jer s njima nisam nikad nastupao mada znam njihov rad i jedanput sam ih uživo slušao u Opuzenu. I sada je mene zanimalo što oni rade u jednoj posebnoj vrsti, koje su ipak moje autorske tri pjesme, ali su ih tako napravili da kapa dolje, da je moj strah prošao a njihov nije trebao nikada ni postojati. Samo u toj mjeri ih nisam poznavao i sada mi je drago da ih ovoliko poznajem.“

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene