Dva dana do nastupa

Važne novosti vezane uz koncert Iron Maidena u Splitu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dva dana uoči koncerta Iron Maidena u Splitu poznate su novosti vezane uz najveći metal događaj ove sezone u Hrvatskoj.

FAN ZONA ISPRED SPALADIUMA

Pogledaj i ovo Tomislav Tomašević sa suradnicima Ležerno izdanje Zagrebački gradonačelnik opustio se na koncertu Iron Maidena, zabavljao se u društvu odlično raspoloženih suradnika

Na dan koncerta, 27. srpnja od podneva nadalje plato i ulica ispred Spaladium Arene pretvorit će se u Fan zonu. Obožavatelji pristigli sa svih strana moći će unutar zone kupiti merch benda, hranu i piće, razviti svoje zastave te se uz muziku s razglasa zagrijati za koncert. Bit će to idealna prilika i da se ulove dobra mjesta za brži ulazak u dvoranu.

Upravo zbog Fan zone zatraženo je zatvaranje ulica ispred Arene, od kružnog toka u Zrinsko Frankopanskoj do skretanja u Plodine u Putu Supavla u vremenu od 12:00 27. srpnja do 2:00 ujutro nakon koncerta.

SATNICA DANA
Poznata je kompletna satnica za srijedu, 27. srpnja:
12:00 Fan zona ispred Spaladiuma
13:00 Početak zamjene Headbangers Pit ulaznica za narukvice
18:00 Otvaranje Spaladiuma
19:30 The Raven Age
20:50 Iron Maiden

Od otvaranja vrata Arene do nastupa grupe The Raven Age ostavljeno je sat i pol, a do početka nastupa Iron Maidena čak dva sata i 50 minuta.

Otvoreni će biti svi dostupni i funkcionalni ulazi u Spaladium Arenu, ali se unatoč tome apelira na fanove da dođu što je moguće prije zbog temeljitijeg pretresa. Osim uobičajnih zabranjenih predmeta u dvoranu se neće smjeti unijeti hrana i piće te bilo kakva profesionalna i poluprofesionalna oprema za audio I video snimanje (fotoaparati, kamere, tableti…).

Svi vlasnici ulaznica za Headbangers Pit moraju ih prije ulaska u dvoranu zamjeniti za narukvice. Izmjena će se vršiti od 13:00 do 22:30 na štandu ispred Arene koji će biti vidljivo označen. Vlasnici Headbangers Pit narukvica u Spaladium će ulaziti na poseban, označen ulaz.

ULAZNICE
U slobodnoj prodaji ostalo je manje od 100 ulaznica za Donju tribinu te nešto više njih za Gornju tribinu. Svi ostali sektori su rasprodani, a prema interesu očekuje se da do početka koncerta kompletan kapacitet Spaladium Arene bude popunjen što znači više od 10 tisuća ljudi.

Iron Maiden management i LAA mole fanove da kupuju ulaznice samo na ovlaštenim prodajnim mjestima.

 


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene