Taste and Travel festival

Vatra prvi put uživo na Taste and Travel Festivalu izvodi novi hit "Sekvoje"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Koncert će se na rivi održati u subotu, 26. kolovoza od 20 sati u sklopu Craft Beer Festivala.

Grupa Vatra po prvi će puta na ovogodišnjem Taste and Travel festivalu u Zadru uživo izvesti novi hit Sekvoje. Bit će ovo jedna od novih pjesama s novog albuma koje će Zadrani imati prilike prvi čuti uživo. Koncert će se na rivi održati u subotu, 26. kolovoza od 20 sati u sklopu Craft Beer Festivala. Virovitički rock bend ove godine slavi 18 godina rada na glazbenoj sceni, a ističu kako je upravo Zadar bio jedan od prvih gradova u kojem su nastupali kao mladi i neafirmirani bend.

Pogledaj i ovo In Magazin: Ivan Dečak - 3 ''Još je teško pričati...'' Dečak objasnio zašto se nikad nije oženio, ali i priznao da Massimovu smrt još nije prebolio: ''Tu i tamo nekontrolirano briznem u plač...''

"Zadar je jedan od rijetkih gradova u kojem bih mogao živjeti. Grad ima prekrasnu arhitekturu, klimu i povezanost. Ljude koje poznajem osobno mogu reći da odgovaraju mom senzibilitetu. Između ostalog fotografkinja Mare Milin, rođena Zadranka već je niz godina zadužena za naše službene fotografije i neke video spotove", izjavio je ususret koncertu pjevač Ivan Dečak te dodao: "Sa zadarskom publikom nikad nismo trebali prevoditelja! Ulaz na koncert je besplatan pa se nadam se ćete se našem pozivu odazvati, kao i uvijek do sada, u velikom broju!"

Grupa Vatra, dobitnik je brojnih nagrada i priznanja za svoje stvaralaštvo. Njihov hit Tango koji je 2015. godine nagrađen Porinom za pjesmu godine. Bend je osnovan 1999. godine od kada mladi glazbenici nižu uspjeh za uspjehom. Šira popularnost ove grupe započela je spotom za pjesmu Privremeno nedostupan koju je emitirao britanski MTV. Njihov peti po redu album Sputnik označio je svojevrsnu glazbenu prekretnicu te pokupio brojne pohvale glazbenih kritičara i publike. Od strane Fender korporacije Vatra je 2009. proglašena najboljim Rock bendom godine, a tu su i još brojna hvalevrijedna priznanja poput Porina za singl Tremolo i album VT.

Taste and Travel Festival održava se od 24. do 30. pod pokroviteljstvom Predsjednice RH Kolinde Grabar-Kitarović, a generalni partner festivala je HEP. Tijekom festivalskog tjedna posjetitelji će uživati u Craft Beer Festivalu koji ove godine nudi više od 50 vrsti craft piva od kojih su mnoge noviteti na tržištu. Na Festivalu će se održati i konferencija E@t: Food in the digital age te već tradicionalni Sajam proizvodi hrvatskog sela koji okuplja OPG izlagače iz cijele Hrvatske. Festival su pomogli Falkensteiner Resort Punta Skala, Ilirija d.d., Jamnica te Hrvatska gospodarska komora. Podršku su dali Grad Zadar i Turistička zajednica Grada, Jagermeister i hostel Forum.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene