svake srijede

Vanda Winter otvorila 'Blue Mittwoch'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U centru Zagreba u Booze and Blues Baru započeo je BLUE MITTWOCH.

BLUE MITTWOCH je novi program u suradnji sa HGU-om, u kojem sjajni glazbenici kućnog banda Ante Gele (gitara) , Ivana Rushaidat (vocal) , Gojko Tomljanović ( klavijatura), Robert Vrbančić (bas), Dalibor Dado Marinković (bubanj) , srijedom ugošćuju poznata glazbena i estradna imena iz Hrvatske i regije. Glazbeni gost iznenađenja svoj honorar ustupa fondu za glazbenike kojima je potrebna pomoć, organiziranom u sklopu HGU-a.

Pogledaj i ovo In Magazin: Top crvenokose - 1 vladarice ekrana Tko su naše top crvenokose? Donosimo pregled vatrenih ljepotica, u čemu je tajna njihove fatalnosti?

Vandra Winter neprepoznatljiva u showu 'Tvoje lice zvuči poznato' - zapjevala 'Lambadu'

Spajajući odličan glazbeni doživljaj, druženje i zabavu sve s plemenitim ciljem ostatak tjedna provodimo s pozitivnom misli da smo učinili dobro djelo. Koncertni program je otvorila Vanda Winter, pruživši sinoć glazbenim sladokuscima odličan glazbeni doživljaj. 'Drago mi je što sam bila prvi gost na Blue Mittwoch partyu u Bozze and Blues baru. Bila je sjajna svirka i atmosfera, hvala Ivani, Geli i dečkima. Želim od srca da Blue Mittwoch postane tradicija i da me opet pozovete', rekla je Vanda.

Blue Mittwoch će se održavati svaku srijedu od 21h, a na vama je da posjetite Bozze and Blues i vidite tko je naš sljedeći gost. BLUE MITTWOCH je zabava s plemenitim ciljem. Ulaz je slobodan!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene