Najluđi tulum

Van Helden u Zagrebu – party koji ne smijete propustiti!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Zagrebački Velesajam pretvara se 1. veljače u prostor najvećeg i najluđeg tuluma u Zagrebu.

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo Ida Prester tulum za ročkas! Šljokičasti koncert za prvi solo album i 20 godina karijere: "Treba iza sebe ostaviti dobru energiju, jer smo na ovoj planeti tako kratko"

Pet godina čekali smo nastup jednog od najpoznatijih svjetskih DJ-a, legendarnog Armanda Van Heldena i sada dolazi na Velesajam gdje će nas, uz brojne druge DJ-e i bogat program kroz noć, rasplesati svojim hitovima. Armand Van Helden prava je zvijezda DJ scene, nastupa kao hedaliner na mnogim poznatim festivalima, a njegov posljednji veliki hit „Barbara Streisand“ kao Duck Sauce s A-Trakom, još nam odzvanja u ušima. Van Helden je surađivao s najvećim svjetskim glazbenicima poput Rolling Stonesa, Katy Perry, P. Diddy, Janet Jackson, Britney Spears i Tori Amos.

>> 'Svaki put je najveći party na kraju!'

Za razliku od mnogih drugih zvijezda, ovaj 43-ogodišnjak ostao je s obje noge na zemlji. „Imam sina, zapravo od svih nas samo je David Morales dobio sina prije mene. Ali još uvijek nemam zlatnog retrivera“, uz smijeh priča Njujorčanin koji je u samom vrhu house scene još od devedesetih godina kada je i sam sebe iznenadio nevjerojatno uspješnim hitom „You Don’t Know Me“ nakon kojeg je uslijedio planetarno popularni „My My My“.

U Zagreb dolazi nakon pet godina i obećava dobru zabavu. Ulaznice po cijeni od 150kn u pretprodaji možete nabaviti u Maraschino bar-u, Profil Megastoreu i na svim prodajnim mjestima Eventima.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene