Za Valentinovo

Valentinovo Fever by Marija Husar u Hypo Centru

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Glazbenica Marija Husar poziva nas na neobično glazbeno putovanje. U samom srcu Zagreba na Valentinovo nas očekuje prava glazbena groznica. Valentinovo Fever koncert je koji se ne propušta ni ove godine!

Zagreb uskoro očekuje prava ljubavna groznica! U petak 14. veljače od 20 sati u zagrebačkom Hypo centru Marija Husar zajedno sa svojim gostima odvest će nas na jedinstveno glazbeno - gastro putovanje. Valentinovo Fever četvrto je izdanje glazbene ljubavne priče Marije i njenih prijatelja koje nam ove godine donosi brojna iznenađenja.

Pogledaj i ovo Marija Husar Rimac i Ivana Husar Mlinac Danas žive drugačije Sestre Husar su prije 17 godina žarile i palile domaćom estradom i voljele noćne izlaske, a onda se dogodio trenutak koji je sve promijenio

'Iznimno sam sretna što ponovo mogu najaviti sada već tradicionalno druženje u Hypo centru. Valentinovo ima posebno mjesto u mom srcu. To je dan kada slavimo ljubav, a ja sam stvarno počašćena što već četvrtu godinu zaredom zajedno sa mojim dragim prijateljima i kolegama stvaramo jednu posebnu čaroliju koja ostaje u srcima mjesecima', izjavila je glazbenica Marija Husar.

O čaroliji Stelle: Glazbene producentice Martina Tomčić i Ivana Husar!

Nakon tri vrlo uspješne godine i sjajnih interpretacija vrsnih umjetnika, Marija je ove godine napravila mali odmak i priprema malo drugačije ljubavno putovanje za sve posjetitelje: “Ove godine koncert smo nazvali Valentinovo Fever, a pjesme koje ćemo izvesti sigurno će dignuti sve na noge. Riječ je o pjesmama iz poznatih mjuzikala i mjuzikl filmova koji će u izvedbama mojih prijatelja i sjajnog benda zasigurno učiniti ovaj dan posebnim.“ – kaže Marija i poziva: “Slavimo ljubav zajedno s dragim osobama, prijateljima, obitelji. Nije važno je li Vam srce zauzeto, važno je da smo barem jednu noć svi zajedno na istoj ljubavnoj frekvenciji i da napunimo srca i baterije pozitivnim mislima i veseljem.“

Marija Husar glazbenica je rođena u Zagrebu 1975. godine. Bogatu glazbenu karijeru započela je još kao djevočica u zboru Zvjezdice gdje stiče neizmjerno glazbeno iskustvo i znanje. 1995. zajedno sa sestrom Ivanom, Martinom Šritof i Majom Vučić osniva vokalni kvartet Divas u kojem ostaje do 2005. nakon čega započinje samostalnu pjevačku karijeru. Album Familija izdaje 2007. godine. Dobitnica je diskografske nagrade Porin, te sudjeluje u mnogim humanitarnim projektima i akcijama. Live album Čarobna ljubavna priča izdaje 2011.

All inclusive ulaznice za koncert Marije Husar i prijatelja Valentinovo Fever, koje uključuju i vrsne delicije te vrhunska vina, mogu se kupiti u sustavu Eventima ili u sustavu Entria.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene