448842
448842
448842
448842
448842

ROMANTIČNI SANDI PUN INSPIRACIJE Noviteti za vjernu publiku!

  • , 02.09.2016., 16:38
  • Autor:
  • komentara

Sandi Cenov pun je inspiracije. Vratio se s ljetne turneje te priprema novitete za svoju vjernu publiku.

 
 
 
 
Sandi Cenov (Foto: PR)
Sandi Cenov (Foto: PR)

Ljeto je kalendarski polako za nama, jesen je pred vratima, pa se i sami izvođači pripremaju za nove glazbene priče. Jedan od onih koji i sam primjenjuje taj uspješan recept je vječiti romantičar Sandi Cenov. Odmoran i pun inspiracije Sandi se vratio sa ljetne turneje i priprema pregršt noviteta za svoju najvjerniju publiku.

Ljeto je više nego ikad bilo ispunjeno koncertima u brojnim predivnim mjestima diljem Jadrana. 'Nadam se da je publika došla na svoje. Bez lažne skromnosti moram istaknuti, kako sam znao da publika zna sve stare pjesme, ali sam oduševljen što znaju i nove, te stoga im veliko hvala svima koji me prate sve ove godine. Band mi je uigran i znamo se na pogled, pa sve funkcionira besprijekorno', kazao je Sandi.

Na krilima izuzetno pozitivnih komentara na posljednje singlove 'A noć nudi plan' i 'Anđeo i Vrag', pred Sandijem i njegovom ekipom je izuzetno uzbudljiva i radna jesen.

'Istodobno sam se i odmorio, pa je ljeto bilo i inspirativno, tako da se uvijek vratim sa nekoliko pjesama. Jedva čekam da uđem u studio i krenem snimati, a već sada mogu najaviti jedan glazbeni novitet.'

'Za kraj trebam napomenuti kako sam ovo ljeto namjerno zaobišao Split, jer će tamošnja publika doći na svoje 16.09. kada tradicionalno nastupam u Vanilla Baru. To je najluđa publika koju znam, te se nadam da će tako biti i ovoga puta.', zaključio je Sandi.

16.09. Hrvatska, Split, Vanilla Bar

Do Sandijevog nastupa u splitskoj Vanilli uživajte u atualnom singlu 'Anđeo i vrag'.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se