Filmski piknik

Uskoro počinje 6. SCREEN on the GREEN

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Već šestu godinu za redom održat će se SCREEN on the GREEN, filmski piknik pod vedrim nebom.

Prošle, jubilarne pete godine, SCREEN on the GREEN je zabilježio rekordnu posjećenost i rekordan broj toplih i sunčanih dana. Ove godine se od vas ne očekuje ništa manje nego da oborite prošlogodišnji rekord posjećenosti i šaljete dobre vibre kako bi se prizvalo što više sunca i što manje komaraca.

Filmski piknik pod vedrim nebom počinje 20. svibnja na Trgu dr. Franje Tuđmana, a završava 5. lipnja u Parku Maksimir. Tijekom devet dana trajanja, odnosno tri vikenda zaredom, prikazat će se preko 20 kratkometražnih i dugometražnih filmova domaće i strane produkcije – potpuno besplatno!

Kako i sam naziv festivala sugerira, SCREEN on the GREEN potiče druženje na otvorenom i uživanje na zelenim površinama, ali i ekološku osviještenost. Zbog toga i dalje se pomiču granice inovativnosti i predstavlja se SOLAR CINEMA – prvo solarno kino na ovim prostorima! Solarno kino funkcionira na vrlo jednostavnom principu – fotonaponski sustav na kombi vozilu skuplja sunčevu energiju tijekom dana i pretvara ju u sliku i zvuk kako biste vi mogli uživati u kino projekciji pod zvijezdama. Premijera SOLAR CINEMA sustava biti će 3. lipnja u Parku Maksimir.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene