Za Prvi maj

Uskoro - Festival roštilja u Zagrebu!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Po prvi puta zagrebačko more Jarun domaćin je velikom gastronomskom spektaklu koji stiže s prvim danima svibnja.

Do sada neviđena priča u Zagrebu donosi pravo osvježenje i potpuno novi pristup kada je riječ o zabavi i opuštanju za cijelu obitelj. Festival roštilja jedinstveni je koncept koji predstavlja najbolje od gastro ponude regije kad je roštilj u pitanju- očekuju vas kilometri izvrsnog roštilja.

Pogledaj i ovo showbuzz INmusic od 25. do 27. lipnja Kronologija jednog festivala: I ove godine kraj lipnja rezerviran je za velika glazbena imena

Ovo čudesno putovanje i praznik za oči, uši i nepce započinje na sam praznik rada u srijedu 01. svibnja 2013. na otoku Mladosti na Jarunu . Napokon Zagrepčani dobivaju mjesto gdje uz dobru hranu i glazbu mogu provesti Praznik rada.

Festival Roštilja višeosjetilni je koncept koji će u pet dana ponuditi vrhunac regionalne gastronomije u pripremanju roštilja, bogati zabavni program te nezaboravne večernje koncerte nekih od najvećih zvijezda domaće glazbene scene.

Bogati gastronomski program predstavit će neke od najpoznatijih regionalnih majstora roštilja koji će vam otkriti male tajne i prezentirati razne, ukusne delicije. Svaki vas dan očekuju i natjecanja u pripremi roštilja, a snage će odmjeriti i brojna poznata lica.

Kako pravi festival roštilja zahtjeva dobru glazbu, uz čarobne okuse očekuju vas i koncerti trenutno najvećih glazbenih zvijezda kako bi svaki dan završio veselo i raspjevano.

Veliko open air kino vratit će vas u stara dobra vremena, a organizatori novog festivala u gradu nisu zaboravili ni one najmlađe. Veliki zabavni park za djecu biti će otvoren svih pet dana, a brojne atrakcije zasigurno će obradovati zagrebačke mališane.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene