Urban Wednesday:

Vrući party uz Gidru iz Connecta - osvojite VIP tretman!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Urban Wednesday" uvodi nova iznenađenja u programu, koja će biti prava poslastica za sve "music lovere". Svake srijede domaćini partyja bit će dobitnik Porina i jedan od najboljih hrvatskih vokala, Mario Huljev te Gidra iz grupe Connect sa svojim specijalnim gostima.

Resident DJ Daisy bit će zadužen za warm up, čiji će glazbeni program činiti selekcija najvećih klasika Hip Hop, R'n'B i Soul glazbe. Nakon uvodnog dijela programa, na scenu će nastupiti Mario Huljev s live bendom, koji je svojim prethodnim nastupima na "Urban Wednesdayu" već dokazao da pripada samom vrhu hrvatske glazbene scene.

Jednog sretnog čitatelja će Green Gold Club i Dnevnik.hr nagraditi VIP tretmanom na Urban Wednesday – dočekat će ga rezervirani stol i piće za cijelu ekipu. Da biste osvojili nagradu, javite nam koju stvar bi htjeli čuti u sklopu programa, a mi ćemo izabrati najoriginalnijeg čitatelja koji pošalje odgovor na natjecaj@novatv.hr do utorka, 10. rujna 2013.

>> Stiže nam Pozitivan koncert - evo ovogodišnjih izvođača!

Mario će kroz svoj live nastup prožet legendarnim Funk, Soul i R'n'B coverima pokazati zašto nosi epitet top vokala i odličnog showmana. Nakon vrhunske live svirke, DJ pult ponovno preuzima DJ Daisy s mashup-om najvećih hitova urbane glazbe. Njemu će se zatim na pozornici pridružiti Gidra iz grupe Connect, koji će sasvim sigurno oduševiti publiku svojim MC-anjem i live actom.

Spoj vrhunskog Funka, Soula, R'n'B-ja i Hip Hopa s live svirkom i izvođačima kao što su Mario Huljev i Gidra, predstavlja show koji se ne propušta. Vrlo bitnu stavku u konceptu predstavljaju gosti iznenađenja, koji će ovaj party "začiniti" i učiniti respektabilnim u svakom pogledu. Za ovaj "Urban Wednesday" atraktivne plesačice iz grupe First Entertainment pripremaju posebno plesno iznenađenje. S novim konceptom ovaj party podiže nivo svoje kvalitete, a samim time stvara i unikatnost na klupskoj sceni.

Pogledaj i ovo showbuzz Green Gold Club Gidra iz grupe Connect na Urban Wednesday partyju napravio show za pamćenje!

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene