Sjajan provod!

Urban Wednesday s Kooladeom i Baby Dooksom - osvojite VIP tretman!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Green Gold Club i Liveinthemix management nastavljaju s novim klupskim programom, odnosno s večeri srijedom pod nazivom Urban Wednesday.

Ove srijede, 18.9. priprema se vrhunski program, u sklopu kojeg će ekskluzivno nastupiti svjetski priznati, hrvatski Hip Hop producent i izvođač Matko Šašek "Koolade" uz live act i talk box performance.

Počevši karijeru s ekipom iz "Blackouta" i Phat Philliejem, Koolade je ostvario izniman uspjeh na europskoj i USA sceni surađujući s top izvođačima i velikim zvijezdama iz svijeta Hip Hopa poput Ghostface Killah, Wu-Tang Clan, Bow Wow, Sadat X, Styles P, Diamond D, Das EFX, Peedi Crakk, Masta Ace.

>> U ekskluzivnom videu pogledajte nastup Maria Huljeva na Urban Wednesday


U regiji je poznat po produkcijama za kultni Hip Hop duo Tram 11, Edu Majku, Frenkieja i mnoge druge. U zadnje vrijeme Koolade najviše radi s matičnim bendom Zebra Dots kao glavni vokal, talk box i producent.

Jednog sretnog čitatelja će Green Gold Club i Dnevnik.hr nagraditi VIP tretmanom na Urban Wednesday – dočekat će ga rezervirani stol i piće za cijelu ekipu. Da biste osvojili nagradu, javite nam koju stvar bi htjeli čuti u sklopu programa, a mi ćemo izabrati najoriginalnijeg čitatelja koji pošalje odgovor na natjecaj@novatv.hr do srijede, 18. rujna 2013. 



U ekskluzivnom videu pogledajte nastup Maria Huljeva na Urban Wednesday 'Urban Wednesday' 18.9. će biti u znaku R’n’B, Hip Hop, Soul, Funk i House glazbe za koju će biti zadužen resident DJ Emilio Dalbello, a poseban live set odradit će popularni Baby Dooks iz Bolesne Braće, kojem će se na stageu pridružiti vrhunska Soul i R’n’B vokalistica Carla Belovari, koja je imala itekako zapažen debi u showu "Hrvatska traži zvijezdu". I ovog puta će poseban plesni show prirediti plesna skupina Atomic Dance Factory. Ulaz je besplatan!

Pogledaj i ovo showbuzz POGLEDAJTE VIDEO Remi: 'Kad ne repam s bendom, kao da sam izašla iz sigurne zone'

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene