Romantika

'Umjesto isprike': Emotivni spot koji će vas oboriti s nogu

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Trenuci u kojima se poklope emocije, pogledi, iskustva i vizije postaju djelo na koje se ne ostaje ravnodušan...

Jednog sunčanog i burovitog dana u Zadru, Prvilaci i Sabunici koji je trebao biti oblačan i spokojan; njih tri, dva balona i jedan bicikl stvorili su još jedan u nizu video uradaka za pjesmu 'Umjesto isprike'.  Mare Milin, snimateljica i režiserka spota te Anita i Meri i članice grupe Meritas, nakon takvog dana nisu mogle biti ništa drugo osim ponosne.

>> 'Umjesto isprike': Sjajne Meritas imaju novi singl!

Pogledaj i ovo showbuzz Premijerno Upoznajte Annu Moor i njen prvi singl 'Lutak'

Trenuci u kojima se poklope emocije, pogledi, iskustva i vizije postaju djelo na koje se ne ostaje ravnodušan. Možda je upravo to način kojim bi opisali suradnju ove tri žene umjetnice koje beskompromisno stvaraju glazbu i sliku koja ih usrećuje, boli i, na kraju – ostvaruje.

Još prije samog snimanja, u svojoj viziji spota, Mare Milin je opisala bit ove pjesme: 'Video će se sastojati od niza lijepih, fluidnih slika, na mjestima i snenim. Tehnika će biti crno-bijela jer drugačije pjesmu jednostavno ne vidim; plahe crne siluete Anite i Meri uklopljene u pomalo nestvarne pejzaže… U videu će se naći simbolični motivi koji podcrtavaju tu vječnu cikličnost: kotači bicikla, i sam bicikl, baloni kontrastnih tonova, mali vergl koji vječito svira jedan te isti glazbeni motiv, a ruke ga okreću… Sve to sagradilo je sliku kakvu ćemo vidjeti u ovom spotu'.

Inače samozatajna i uvijek iskrena, Mare Milin nam je nakon snimanja video spota otkrila: 'Po prvi put u životu ne želim biti skromna. Oprostite. Jako sam sretna, ovo je moj najemotivniji i najljepši video do sada.'
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene