Ima i iznenađenja

ULTRA SE NASTAVLJA Vrijeme se poboljšalo, program počeo u podne!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Ultra Europe festival u Splitu u subotu u podne otvorila je vrata za partijanere iz cijelog svijeta!

Splitske hitne službe nisu imale većih intervencija. Vatrogasci osim obveznog osiguranja stadiona nisu imali poziva, dok je policija privela 60 partijanera uglavnom zbog zlouporabe droge, a kod nekih su opijati i pronađeni. U policiji kažu da nije bilo značajnijih nereda, niti narušavanja javnog reda i mira.

Pogledaj i ovo showbuzz 250 sati glazbe Split još jednom pokazao da je uistinu centar svita - Ultra najbolji party u Europi

Nešto više posla je imala i Hitna pomoć u kojoj se od liječnika Mihe Sušića doznaje da su od Firula do Bačvica imali desetak intervencija među kojima su jednoga stranca s Bačvica bez svijesti prebacili u KBC Split gdje je zadržan na daljnjem liječenju. Ostale intervencije su se većinom svele na traume i alkoholiziranost. U i oko stadiona je raspoređeno pet liječničkih timova sa 15 djelatnika.

Ultra Europe festival će svoj program započeti već u podne kada se očekuju nastupi DJ-evi koji su trebali nastupiti sinoć. Među njima je Armin Van Buuren, Solomun, Alesso i Above &, Beyond, Carlcox, David Guetta, Marco Carola, DJ Snake, Adam Beyer, Afrojack, Nero, Deadmau5, Martin Garrix i mnogi drugi.

Program osigurava oko 2.000 zaštitara, redara, policije i ostalog osoblja koje se brine da oko 50 tisuća posjetitelja po danu sasvim mirno uživaju u programu četvrtog po redu Ultra Europe festivala.

Vrijeme se u Splitu jutros poboljšalo. Kiša više ne pada, a i vjetar se, kako dan odmiče, sve više smiruje, dok temperatura zraka raste. Prognoze za današnji dan puno su bolje nego one jučerašnje kada je bura puhala 74 kilometra na sat, pa su zbog sigurnosti posjetitelja organizatori trebali otkazati prvi dan Ultre.

Sinoć je dio nezadovoljnih "Ultraša" pred stadionom Poljud pokušao probiti zaštitnu ogradu i ući na stadion, no policija im to nije dopustila. Danas će, vjeruje se, zbog boljih vremenskih uvjeta na stadion ući kroz glavne ulaze. (Hina)

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene