Svi u Split

U Hrvatsku i ove godine dolaze vodeća imena svjetske DJ scene!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Najveći festival elektronske glazbe u povijesti Hrvatske - ULTRA EUROPE u svojem trećem izdanju dovodi vodeće svjetske DJ-e.

Vrhunsku zabavu za sve posjetitelje koji će imati sreću boraviti na poljudskom stadionu u Splitu u periodu od 10. do 12. srpnja ove godine će osigurati (navedeni abecednim redom) Afrojack, Alesso, Armin van Buuren, Axwell ^ Ingrosso, Carl Cox, The Chemical Brothers, David Guetta , Knife Party Martin Garrix, Nicky Romero, Steve Angello, Tiësto i Zedd.

Pogledaj i ovo showbuzz Žive kao kraljevi PUNI DŽEPOVI Zarađuju više i od Luke Modrića!

Legendarni Chemical Brothersi po prvi puta dolaze u Hrvatsku i nastupom na Poljudu premijerno će se predstaviti domaćoj publici. Prve nastupe na Festivalu ubilježiti će i Steve Angello te Zedd. Armin van Buuren i Nicky Romero nastupit će na glavnoj pozornici poljudskog stadiona što će biti njihovo treće pojavljivanje na Ultri. Hat trick nastupa na Festivalu obilježava i Carl Cox, jedan od najvećih talenata elektronske glazbene scene.

Ludilo je krenulo - počela prodaja ulaznica za Ultra festival!

Nakon prošlogodišnjih legendarnih nastupa na Poljudu i Ultra Beach partiju posjetiteljima ovogodišnje ULTRE se vraća i Afrojack. Sebastian Ingrosso i Axwell ponovno nastupaju, no za razliku od prošle godine kada su nastupali odvojeno, ove će godine nastupati kao dvojac koji od nedavno zajedno nastupa. Alesso, David Guetta, Knife Party, Martin Garrix i Tiësto će uveličati nastupe na glavnoj pozornici, što je dodatna garancija vrhunske produkcije i nezaboravne zabave koja nas čeka ovog ljeta.

 

Ovogodišnji Ultra Europe festival trajat će čak sedam dana (9. do 17 srpnja). Organizatori očekuju posjetu od preko 150 tisuća ljudi iz preko 130 zemalja. Ultra je u svijetu prepoznat kao najveći festival elektronske glazbe što dokazuje i dolazak najvećih imena ovog tipa glazbe, ali izniman interes posjetitelja. Organizatori ističu kako je velika čast za organizatore, izvođače, ali i posjetitelje biti dio ovog prestižnog događanja. Ponovni dolazak nekih od najeminentnijih izvođača koji su bili dio prošlogodišnjeg festivala, ali i nekih novih imena, potvrđuju reputaciju događanja i garantiraju još bolji i uzbudljiviji provod i zabavu.

Uz još više izvođača u line-upu, novosti ovogodišnjeg izdanja su širenje događanja na period od sedam dana. Tijekom navedenog perioda, vrhunska zabava očekuje posjetitelje događanja na splitskom Poljudu te vrhunskih partija na Visu i Hvaru.

Festival Ultra Europe jedan je od strateški najbitnijih događanja za domaći turizam. Prošle godine Ultra je potaknula više od 60 milijuna kuna turističke potrošnje, a tijekom festivala posjetitelji su ostvarili više od 90.000 noćenja. Ove godine, obzirom na proširena događanja i trajanje festivala, očekuje se gotovo duplo ostvarenje rezultata. 

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene