250 sati glazbe

Split još jednom pokazao da je uistinu centar svita - Ultra najbolji party u Europi

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

The Chemical Brothers, Afrojack, Alesso, Armin Van Buuren, Axwell a Ingrosso, Carlcox, Dash Berlin, David Guetta, Marco Carola, Martin Garrix, Nicky Romero, Paul Vanduk, Solomun samo su neka od imena koja će zabavljati partijanere.

Potpuno party ludilo počelo je u Splitu. Još jednom Split je dokazao da je uistinu centar svita. U tri dana koliko traje Ultra Europe Festival očekuje se više od 180 tisuća partijanera iz cijelog svijeta.

Pogledaj i ovo showbuzz Ultra festival POSLJEDNJE PRIPREME ZA LUDILO Stiže 150 tisuća ljudi, sve službe pripravne!

Mjeseci pripremanja, počinje ludilo: 'U Splitu je sve spremno!'

Poljud je već prvog dana bio ispunjen partijanerima. 'Sve je spremno. Mjesecima prije smo se pripremili, održavali sastanke, dogovarali se. Čak smo i produžili rad ugostiteljskim objektima u gradu jer smatramo da ćemo i tako pridonijeti da se Split doživi kao pravo turističko središte', rekao je gradonačelnik Baldasar.

Smještajni kapaciteti popunjeni su do zadnjeg mjesta, a u gradu vladaju velike gužve. Ipak, svi su sretni i zadovoljni, kako gosti tako i domaćini. 

Osim u Splitu, Festival se održava i na otocima Braču, Hvaru i Visu. Nakon tri dana na Poljudu Festival se seli na Zlatni rat, gdje će se održati Party Yacht Regata. Zabava se nastavlja 14. srpnja na otoku Hvaru u sklopu Amfora Grand Beach Resorta te 15. srpnja u tvrđavi Georga III. u na otoku Visu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene