Požuri, još malo pa nestalo

OVO SVI ŽELE Osvoji ulaznice za Croatia Winter Music Festival i nastup Armina van Buurena

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Poklon paket za dvije osobe i provod uz renomirana imena elektronske glazbene scene.

Ne znaš gdje ćeš za doček? Ako želiš na Croatia Winter Music Festivala koji u Areni Zagreb traje čak od 31. prosinca do 6. siječnja, okušaj sreću i osvoji paket ulaznica za dvije osobe!

Pogledaj i ovo showbuzz Nastavak spektakla na Poljudu Druga večer Ultra Europe festivala: Publiku zabavljale zvijezde svjetske klupske scene, došli i redovnici

Povoljne pakete ulaznica za festival možeš pronaći na webshopu Abrakadabra.com, koji je za dvoje sretnika pripremio pakete za nezaboravni provod uz svjetski poznate DJ-e.

Poklon paket broj 6 za dvoje koji možeš osvojiti uključuje ulaznice u vrijednosti od 725 kuna po osobi za sedam dana festivala – od novogodišnjeg dočeka, reprize dočeka do partyja koji će trajati sve do 6. siječnja.

Armin van Buuren prvi put u Zagrebu.

Uz pozornicu od 70 metara i vrhunsku milijunsku produkciju, posjetitelji Croatia Winter Music Festivala uživat će u najvećim imenima svjetske elektronske scene. Tako je glavno ime novogodišnjeg dočeka New Year's Eve 360˚ peterostruki dobitnik titule za najboljeg svjetskog DJ-a – Armin van Buuren, koji nakon četiri nastupa na ULTRA Europe festivalu u Splitu prvi puta dolazi u Zagreb s DJ setom posebno pripremljenim za ovu prigodu. Uz van Buurena, snage nizozemske elektronske scene tijekom novogodišnjeg dočeka u Areni bit će MOTi, producent i electro house DJ, i Sander van Doorn, DJ i producent elektronske plesne glazbe, ali i mnogi drugi renomirani svjetski DJ-i. Tisuće sudionika nastavit će se zabavljati i od 1. do 6. siječnja na partyjima NYE Replay, Heart, Laundry, Enter Zagreb party presents Wrong Crowd, Armada i Ultra Europe Countdown.

Webshop Abrakadabra.com pripremio je najpovoljniju ponudu paketa ulaznica za festival, uključujući i paket za turnir Zagreb Gaming Arena. Najsretnijim čitateljima Abrakadabra poklanja ulaznice za dvije osobe za svih sedam dana vrhunske produkcije i jedinstvenog novogodišnjeg dočeka.

Sve što ti trebaš napraviti jest navesti trojicu DJ-a koji će nastupati u Areni Zagreb u sklopu Croatia Winter Music Festivala, a najbrži osvaja poklon paket. Uz točne odgovore pošalji i svoje osobne podatke: ime, prezime, adresu i broj telefona.

Najprije idite na našu Showbuzz facebook stranicu. Lajkaj stranicu, a potom nam u inbox pošalji odgovor. Požuri, čeka te najbolja novogodišnja zabava ikad!

Odgovore čekamo najkasnije do utorka 27. prosinca, kada ćemo sretnog dobitnika obavjestiti o preuzimanju nagrade.


 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene