Oduševilo ju

Kakvo priznanje: Ugledna novinarka usporedila Zrće s Ibizom!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Reporterka etabliranog portala ovoga je ljeta posjetila Hrvatsku koja joj se, očito, poprilično svidjela!

Reporterka Francesca Evans svoj je posjet Hrvatskoj, odnosno najpoznatijoj hrvatskoj plaži za mlade dugo iščekivala prvenstveno zbog toga što je, kako sama kaže, naišla na brojne blogove koji se bave putovanjima te članke koji Zrće nazivaju 'Novom Ibizom'.

Pogledaj i ovo showbuzz Na Jadranu Više od 15 tisuća mladih se zabavlja u jednom od najboljih klubova na svijetu

Hideout festival spominje kao jedno od najsnažnijih hrvatskih 'oružja', pa ne čudi da je upravo taj festival odabrala za termin svog dolaska. Jedan od glavnih organizatora Hideout festivala, Dan Blackledge, prokomentirao je usporedbe Hrvatske i Ibize kojima i sam često svjedoči: 'Hrvatska se pojavila kao nova destinacija sličnog programskog sadržaja koja je u vrlo kratkom roku postala iznimno popularna. Međutim, smatram kako je potpuno drugačija od Ibize. Nova je, svježa, klubovi su na otvorenom dopuštaju zabavu ispod zvijezda sve do 6 sati ujutro i to sve u neposrednoj blizini mora, šuma i planina. Ne znam gdje se na Ibizi više može takvo što doživjeti.'

Mislili ste da je gotovo? Partiji sa Zrća preselili u Zagreb!

Reporterka također navodi kako je bila vrlo iznenađena samim izgledom plaže Zrće te njenim klubovima s obzirom da riječ 'festival' u njenoj glavi stvara slike blatnjavih terena, velikih gužvi te prebacivanja s jedne strane na drugu između nastupa. Međutim, Zrće nije ništa nalik tome – cijela lokacija, kaže, više podsjeća na okruženje rajskog godišnjeg odmora.

Za najveće klubove Zrća i Ibize govori kako više-manje svi posjeduju platforme nalik na pozornicu s DJ kabinom, zatim kako su nenatkriveni te imaju bazene. Kao glavnu različitost navode razlike u cijenama. Reporterka je istu temu prokomentirala s nekoliko gošći Hideout festivala, na što su se svi složili kako se unatoč rastućoj popularnosti Hrvatske i njenih festivala nadaju da cijene neće porasti do vrtoglavih znamenki koje se kreću na Ibizi. Također, u potpuno pozitivnom kontekstu, govori kako se Novalja, za razliku od Ibize, trudi održati svoj opušteni duh, jednostavnost i tradicionalni životni stil.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene