456319
456319
456319
456319
456319

Ugledna autorska i izvođačka imena na 19. Chansonfestu!

  • , 08.11.2016., 10:32
  • Autor:
  • komentara

Chansonfest će, kao i svake godine, ugostiti ugledna autorska i izvođačka imena.

 
 
 
 
Chansonfest (Foto: PR)
Chansonfest (Foto: PR)

Umjetnička organizacija Chansonfest s ponosom najavljuje 19. festival šansone CHANSONFEST '16. u četvrtak, 17. studenoga 2016. u kazalištu Komedija s početkom u 20 sati.

Chansonfest će, kao i svake godine, ugostiti ugledna autorska i izvođačka imena. Voditelj je naš poznati novinar i pisac Vojo Šiljak.

Prodaja ulaznica po cijeni od 50 kuna online na www.ulaznice.hr i na ovlaštenim prodajnim mjestima.

Program

A rulji krulji – Mladen Medak Gaga
Biram – Detour
Budi jak – Maja Posavec
Cesta – Mila Elegović
Crni mjesec – Queen Of Sabe
Igračka vjetrova – Bruno Krajcar i Lea Dekleva
Jakuševac – Milko Kiš i Ostatak
Litra kestenja na eks – Magdalena
Nije fer – Voland Le Mat
Oprosti, žurim – Ana Opačak
Pjeni se more – Hrvoje Hegedušić
Prosinac – Auguste
Putujem sam – Miroslav Škoro
Spavaj – Anto Toni Janković
Tamara – Rokambol
Voli me još – Alka Vuica
Vraćam se – Luce
Zaljubi se u mene – Zrinka Posavec
Festivalski orkestar, Josip Cvitanović – dirigent
Voditelj Vojo Šiljak


 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se