Izgrižena tijela

Seksi Učiteljice nude posve drugačiju priču

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Tri ljepotice, tijekom snimanja, susrele su se s zločestim životinjicama. Kukci su se zavukli pod haljine i ostavljale ugrize po cijelome tijelu.

Atraktivne i seksipilne Učiteljice Matea, Ana i Silvija vrijeme između brojnih koncerata iskoristile su za put u Rumunjsku gdje su spojile ugodno s korisnim. Nakon što su nedavno cijelu regiju šokirale svojim aktualnim singlom ‘Šok’ cure su pripremile novu, potpuno drugačiju glazbenu priču.

Pogledaj i ovo Severina Sretna je Severina se stisnula u zagrljaj sebi dragog muškarca, kod njega je provela posljednjih nekoliko dana: ''Toliko radosti na tim slikama…''

Riječ je o baladi naziva ‘Dunav’ u kojoj su se predstavile u drugačijem svjetlu. Cure za ‘Dunav’ kažu kako je ovo do sada njihova najemotivnija pjesma. Učiteljice su se u zemlju poznatu po Vladu Tepešu i vampirima uputile kako bi snimile video spot za spomenutu pjesmu, koja nam dolazi iz provjerene glazbene radionice autorskog dvojca Bačić i Dragojević.

Dušan Bačić potpisuje glazbu i tekst, dok su aranžman i produkcija djelo Bojana Dragojevića.

Prekrasni kadrovi netaknute prirode i lijepog plavog Dunava u Rumunjskoj, prpošne Učiteljice neće pamtiti po još jednom bezbrižnom snimanju.

Naime, tijekom cjelodnevnog snimanja cure su imale problema sa malenim životinjama, koje su im se zavukle pod haljine i ostavljale ugrize po cijelome tijelu. Takav podsjetnik na Rumunjsku kasnije su danima prepričavale i sanirale raznim kremama i kozmetičkim tretmanima.

Video spot, odlično raspoložene, nasmijane i uvijek zavodljive Učiteljice snimile su na atraktivnim lokacijama u Rumunjskoj u režiji Vedada Jašarevića, koji sa curama ima uspješnu suradnju.

‘Veliki je izazov snimiti spot, poslije spota ‘Generale’ sa Severinom koji broji 34 milijuna pregleda na YouTube-u. Iz tog razloga toliko se trudimo oko novih spotova i želimo se našoj publici prikazati u najboljem svjetlu. Stoga smo otišle čak i u Rumunjsku!’, kažu cure iz benda.

A vi pogledajte spot, jer Učiteljice su zaista sjajne!
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene