Silly Billy

U Zagreb stiže najpoznatiji mađioničar na svijetu - Osvoji ulaznice!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Svjetski priznati hrvatski mađioničar za djecu Jozo Bozo djeci daruje čaroban trenutak sreće i smijeha!

Popularni Jozo Bozo ove će godine ponovo razveseliti brojne mališane i u Zagreb dovesti svjetsku mađioničarsku elitu. Mađioničarski spektakl 'Čarolija osmijeha - Jozo Bozo i prijatelji' očekuje nas u nedjelju, 29. prosinca u Maloj dvorani KD Lisinski u tri jedinstvene izvedbe, od 10, 12 i 14 sati.

Pogledaj i ovo showbuzz i u susjedstvu Počinje turneja: 30 godina legendarne predstave Željka Ninčića 'AUDICIJA'

'Ovaj radosni božićni trenutak pripremili smo za djecu različitih mogućnosti. Pravi čarobni ugođaj darujemo djeci s posebnim potrebama, mentalnim ili fizičkim oštećenjima, teško bolesnoj djeci ali i zdravim mališanima te se nadamo da ćemo uz radost, smijeh i čaroliju potaknuti međusobno prihvaćanje na najljepši mogući način', izjavio je mađioničar i glumac Josip Alajbeg (Jozo Bozo).

Na mail natjecaj@novatv.hr napišite nam zašto biste baš vi trebali pogledati ovaj jedinstveni mađioničarski događaj i možda osvojite jednu od 2 ulaznice koliko vam daruje Jozo Bozo.

Jozo Bozo pravog imena Josip Alajbeg rođen je 1973. godine u Zagrebu a iza njega je 20 godina profesionalnog rada u Hrvatskoj, Europi i Americi. U svojoj dugogodišnjoj karijeri nastupio je u brojnim školama, vrtićima i kazalištima diljem svijeta, a 2011. godine u Hollywoodu proglašen je izvođačem godine za djecu. 2012. godine deset je puta uzastopno svrstan u top 10 svjetskih mađioničara što dokazuje izvrsnost njegovih nastupa kojima uz čaroliju, zabavu i smijeh hrabri djecu i potiče ih na dobrotu i plemenitost.

Jedinstveni mađioničarski spektakl 'Čarolija osmijeha – Jozo Bozo i prijatelji' ugostit će najveća imena svjetske mađioničarske elite.

Na poziv domaćina Joze Boze, u Zagreb stiže najpoznatiiji mađioničar na svijetu Silly Billy koji je u svojoj karijeri između brojnih zvijezda uspio zadiviti i pop kraljicu Madonnu, a čarobne trenutke upotpunit će iskusni austrijski mađioničar Richard Rene te slovenski kolege mađioničar Jole Cole i majstor balonskih dekoracija Niko Fric.

Gotovo polovinu ulaznica za sve tri izvedbe 29. prosinca od 10, 12 i 14 sati organizatori će darovati u humanitarne svrhe, dok se dio ulaznica može pronaći u slobodnoj prodaji na blagajni KD Vatroslav Lisinski po cijeni od 60 i 100 kuna.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene