456387
456387
456387
456387
456387

OVE SUBOTE Nezaboravna noć uz Vida Loca Saturday's

  • , 08.11.2016., 15:08
  • Autor:
  • komentara

Sherry's je idealno mjesto u centru Zagreba za zagrijavanje prije izlaska van subotom.

 
 
 
 
Vida Loca Weekend (Foto: PR)
Vida Loca Weekend (Foto: PR)

Nakon sjajnog prvog Vida Loca Weekenda u klubu Super Super te subote u Sherry'su gdje je mnogobrojna publika uživala s Tvrtkom i FM kao DJ-ima, zabava se nastavlja.

Vida Loca Weekend (Foto: PR)

Svake subote u Sherry's Wine baru u Ilici 73 održavat će se Vida Loca Saturday's. Mjesto je to dobre zabave gdje ćete imati priliku družiti se uz domaće top DJ-eve, vrhunsko vino, koktele i ostala pića te finu klopu.

Vida Loca Weekend (Foto: PR)

Ove subote će nas tako rasplesati poznati Sindikatovci FM (Franić Mario) i Denis Beifuss. Program traje od 22-02h, pa možemo reći da Sherry's postaje idealno mjesto u centru Zagreba za zagrijavanje prije izlaska van subotom.

Vida Locca Weekend (Foto: PR)


 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se