Seksi društvo

FOTO U društvu Playboyevih zečica dečkima je bilo jaaako vruće...

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

One znaju kako zagrijati atmosferu...

Vanillaz, Kosta Radman i Gidra iz grupe Connect kažu: 'Imamo ljetni hit!'. Zajedno su snimili prvi EDM uradak napisan na hrvatskom jeziku, koji nosi naziv 'Do Neba'.

Pogledaj i ovo showbuzz novi superheroji Shctig & Gorilla velikim koracima osvajaju glazbenu scenu

Spomenuti hrvatsko-slovenski trojac već je postigao međunarodni uspjeh single-ovima 'Back to life' i 'Drop that s...', koje su izdali za jednu od vodećih svjetskih kuća kao što su  Tiger i Kontor Records , za koju izdaju i Martin Garrix, Sander Van Doorn, Bingo Players, Dimitri Vegas & Like Mike, te mnogi drugi...

Što rade djevojke u Playboy vili? Uživaju!

Gidra je poznat i kao Dragi iz grupe Connect, MC zanimljivog i lako pamtljivog vokala, jedan od osnivača hip-hop sastava s kojim je osvojio Zlatnu Kooglu 2005. za hit godine, a ima i nominaciju za Porina 2012. u istoj kategoriji. Gidra je, unatoč svojoj Hip-Hop pozadini, pronašao zajednički jezik s Vanillaz i Kostom Radmanom. Kao i mnoge svjetske hip-hop zvijezde, Snoop Dogg, Flow Rida ili Pitbull, Gidra je odlučio modernizirati svoj zvuk i napraviti prvi EDM uradak na hrvatskom jeziku.

Spot za pjesmu 'Do Neba' sniman je u najluksuznijoj kući u Hrvatskoj, kojoj se vrijednost procjenjuje na 2.5 milijuna eura.

Na snimanju su sudjelovali bivši Mister Hrvatske Radovan Stošić, slovenski i hrvatski modeli, poput Roberta Batarilloa, zatim Playboyeve začice, slovenski plesači EZ Twins te plesačica Andrea Vakselj, bivša službena plesačica mega pop zvijezde Kylie Minogue. Plesačice su iz plesne skupine "High Heels High Hopes", a kroz čitav se spot u mnogim izazovnim pozama pojavljuje i slovenska Playboy zečica Ule Šemole a kako je bilo pogledajte u fotogaleriji koju je snimio Marko Opecek.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene