Spektakl

Mario Roth postaje Maja Šuput: "Ja sam tužan"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U showu "Tvoje lice zvuči poznato" ovog tjedna Mario Roth utjelovit će Maju Šuput, dok će Ana Gruica postati Tajči.

Marija Rotha ove nedjelje čeka još jedna transformacija u suprotni spol, a gledat ćemo ga kao Maju Šuput s pjesmom "Lopove". "Veseo sam jer Maja je sama po sebi jedan lijepi, pozitivni cirkus i mislim da će se njoj ova izvedba svidjeti", komentirao je Mario i dodao: "Gdje god da Maja dođe, tu je prava fešta, tu su svi na nogama, na rukama!". Osim visokih štikli od kojih strahuje da ne padne na pozornici, Mario je i otkrio: "Moram priznati da sam jako tužan što se tiče outfita!" Hoće li Maja biti zadovoljna njegovom interpretacijom, ostaje nam za vidjeti!

Pogledaj i ovo Luciano Plazibat kao Severina, TLZP - 7 Znaju se od prije Severina poslala poruku našem plesaču koji ju je utjelovio, ispunila mu je želju koju je priznao prije nastupa!

Američkog repera Coolija za transformaciju dobila je Nives Celzijus koja, priznaje, uvijek si priziva stvari svojim mislima. Nives će nastupiti s pjesmom "Gangsta's Paradise" kojoj se ne veseli pretjerano iz razloga što, kaže, ne voli brzo izgovarati tekst. "Ima taj luđački pogled, čudne pokrete.", dodaje Nives koja se nada da će što uvjerljivije utjeloviti repera Coolija i zaključuje: "Uvjerena sam da će maska biti sjajna!"

"Pop princeza", odnosno Britney Spears, postat će Ivana Mišerić koja je i priželjkivala ovu transformaciju. "Ja obožavam Britney Spears. Ona je više plesačica nego pjevačica. Britney volim u svim njezinim fazama, i u fazi ludila čak, ćelavosti", priznala je Ivana i otkrila kako je pjesma "Toxic" koju će izvesti bila upravo prekretnica u njezinom praćenju Britney. "Vokalno sam dobra. Ništa pretjerano. A ono kasnije, one visine, to uz plesanje nisam sigurna da će biti perfektno. Bit će ok", dodala je.

Pop zvijezdu devedesetih, Tajči, utjelovit će Ana Gruica s pjesmom "Moj mali je opasan". "Nikad neću imati priliku biti Tajči. Ona je nekako obilježila moje djetinjstvo.", kazala je Ana i dodala: "Najbolje od svega je to što je ona veselila curice i žene od 5 do 55 godina!"

Sjajne nastupe osigurat će nam još i Bojan Jambrošić kao frontman grupe Kool And The Gang, Dalibor Petko kao Mory Kante, Daniel Bilić kao John Travolta te Mia Anočić Valentić kao Bizzo iz Bolesne braće.

Osim na službenoj stranici showa, Tvoje lice zvuči poznato pratite i te na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTube-u.

Propustili ste emisiju? Pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene