U Rovinju

Trebate inspiraciju na novu frizuru? Evo kako je bilo na frizerskom festivalu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Festival je okupio brojna renomirana imena svjetske, ali i domaće frizerske scene koja su predstavila in frizure u nadolazećoj sezoni.

Najveći frizerski spektakl u regiji koji je vjerna prijateljica Festivala, Iva Šulentić, započeo je inspirativnom radionicom Styling kose u modnom editorijalu pod palicama renomiranog modnog stručnjaka Saše Joke i frizerke Milene Maršić.

Pogledaj i ovo Franka Batelić Sve joj stoji! Franka Batelić odvažila se na veliku promjenu: Ima novu frizuru, a svi se slažu da joj pristaje odlično!

S nadasve kreativnom kolekcijom High Visibility by ALFAPARF nastupio je Richard Thompson.

>> Još je atraktivnija – kao plavuša!

Zadužen i za frizure prve dame Velike Britanije, Samanthe Cameron, pjevačice Cheryl Cole i australsko-talijanske glumice Grete Sccachi. Svojim je nastupom oduševila i Laetitia Guenaou ispred kuće L'Oréal Professionnel, zvijezda koja surađuje s modnim ikonama kao što su Armani, Yves Saint Laurent, Paco Rabanne. Na Festivalu je u sklopu brojnih stručnih i poslovnih seminara nastupio i Davor Perman – genij zaslužan za frizure Severine i Nine Badrić.

Za preko 1000 posjetitelja iz regije frizerski Festival je pripremio pravu poslasticu – Tribute to Vidal Sasssoon – cjelovečernji program u sklopu kojeg su frizerski eksperti Jean-Baptiste Mazella, Dove Palmer, John Santilli, Amir Bečirević i Vladimir Vukobrat s brojnim gostima iz regije odali počast ovom geniju koji je revolucionirao svijet frizerstva, mode i umjetnosti.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene