Snuimljeni u Grčkoj

VIDEO Ljepotica koja ne izlazi Čoliću iz glave!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pjesma je odmah po objavi postala radijski hit diljem regije a nedavno je Čola na jednom od najljepših grčkih otoka Santoriniju snimio spot za nju.

Zdravko Čolić u najavi svog novog koncertnog spektakla u Kombank Areni 12. prosinca, obožavateljima i publici poklanja spot za jednu od najlepših balada 'Zar se nismo shvatili', sa aktualnom albuma „Vatra i barut“ u izdanju Hit Recordsa.

Pogledaj i ovo In Magazin: Zdravko Čolić - 1 varaždin je gorio! Zdravko Čolić otkrio što misli o statusu miljenika žena: ''To je tako, rodiš se tako i onda ne možeš nikamo pobjeći''

Čolić uhvaćen u zagrljaju tajanstvene brinete na Santoriniju

Glazbu i tekst jedne od najlepših balada sa albuma 'Zar se nismo shvatili', potpisuje Maya Sar, dok je za aranžman bio zadužen Nikša Bratoš. Cijelu priču u spot je pretvorio redatelj i direktor fotografije Aleksandar Kerekes Keky, koji je Santorini odabrao zbog bijele boje koja asocira na čistoću, jednostavnost i mir a nasuprot tome, opasnog vulkana na kome otok leži, a koji priziva na strast i uzburkanu emociju kakva je i sama pjesma.

Sam Čola priznao je kako je 'na liticama fascinantnog vulkanskog otoka smještena jednostavna i romantična životna priča mlade žene, koja u svom životu, kroz cijeli video spot, osjeti prisustvo i tragove svoje bivše ljubavi iako ga, lutajući kroz arhitekturu koja ostavlja bez daha, ni u jednom trenutku ne pronalazi.' Uloga mlade žene dodijeljena je prelijepoj manekenki Jeleni Knežić.

Zdravko Čolić i Aleksandar Kerekes Keky bez sumnje su i ovoga puta uspjeli i stvorili vizualnu priču koju će te sa zadovoljstvom gledati.

Pogledajte i novi spot!
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene