Pogledajte

Tony Cetinski: Šećer na kraju za 'Zvijezde pod zvijezdama'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sinoć je na prepunoj plaži Vala Hotela Dubrovnik Palace održan koncert Tonyja Cetinskog čime se spektakularno završila serija ljetnih koncerata ‘Zviijezde pod zvijezdama’u organizaciji Adriatic Luxury Hotels.

Razdragana dubrovačka publika pljeskom, pjesmom i plesom pozdravila je najizvođenijeg hrvatskog pjevača čiji je posljednji studijski album dostigao dijamantnu nakladu.
Tonyjev koncert, koji je prodan u rekordnom roku, i za koji se tražila ulaznica više, održan je s puno pozitivne energije i dobre glazbe.

Pogledaj i ovo Tony Cetinski publika pjevala umjesto njega Cetinski pao na bini u Beogradu pa zabrinuo fanove, kolege su mu pohitale u pomoć, nezgoda je snimljena!

>> Arsen, Gabi i Matija raznježili dubrovačku publiku!

Tony je izveo najbolje skladbe s novog albuma te ih začinio sa starim klasicima. Svojim besprijekornim glasom i iznimnom energijom, koji je s lakoćom prenio na svoje fanove, Tony je na noge digao sve obožavatelje u Vala Clubu, koji su pjevali i plesali zajedno s njim sve do prvih minuta nakon ponoći.
Odlična svirka u intimnoj atmosferi ponudila je nezamjenjiv doticaj s publikom i neodoljiv osjećaj druženja uz glazbu kakav nije moguć u velikim prostorima i koncertnim dvoranama - baš ono što je ovaj koncert na Vali napravilo neizostavnim ljetnim događajem u Dubrovniku.

Upravo zbog bogatog glazbenog programa te iznimnih ambijenata u kojima se eventi održavaju, 'Zvijezde pod zvijezdama' postale su prepoznatljiv i nezaobilazan ljetni glazbeno-kulturni događaj za mnoge domaće i strane posjetitelje Dubrovnika kao i Dubrovčane, koji s posebnom pozornošću prate koncerte.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene