koncert za valentinovo

Tony Cetinski poziva sve Vukovarce da s njim proslave Dan zaljubljenih

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Jedan od najpopularnijih pjevača regije, Tony Cetinski održat će koncert na Dan zaljubljenih za sve Vukovarce u sportskoj dvorani u Borovom naselju

Očekuje se nekoliko tisuća posjetitelja iz cijele Slavonije koji s nestrpljenjem isčekuju koncert svog miljenika. Tony Cetinski će zajedno sa svojim bendom učinit ovu plesnu večer još uzbudljivijom.

Pogledaj i ovo J.R. August - 3 koncert 14. ožujka J.R. August snima live album i slavi 10 godina karijere: "Glazba je poziv i hrana, ne mogu živjeti bez stvaranja"

Ulaznice za koncert Zdravka Čolića u Areni gotovo rasprodane!

Publici pripremaju glazbenu poslasticu sastavljenu od uspješnica kao što su “Ako to se zove ljubav”, “Blago onom ko te ima”, “Kad žena zavoli” i pjesama sa aktualnog studijskog albuma „Opet si pobijedila“ kojeg su obilježili hitovi: „Opet si pobijedila“, „Zbogom odlazim“, „Kriv“, „Usne ledene“ i „Jednom u životu“, „Zar malo to je“  -  koji su u kratkom roku zauzeli vodeće pozicije na domaćim i regionalnim top listama radio postaja.

Također će izvest i najnoviji regionalni hit „Zabluda“ kojeg izvodi s Željkom Joksimovićem koja u nekoliko mjeseci ima više od četiri milijuna pregledna na YouTubeu. Užarena koncertna atmosfera proizlazi iz vrhunske glazbeno-scenske izvedbe, Tonyjeve spontanosti i humora pomiješane s euforijom uvijek odlično raspoloženih fanova.

 

Ulaznice po cijeni od 80 kuna možete još uvijek kupiti na svim kioscima Tiska, Tisak media centrima kao i na prodajnim mjestima Eventima. Spontanost, prirodnost i gomila pozitivno nabrijane energije kad je Tony na bini, ono je što nam se vjerojatno i najviše sviđa kod njegovih nastupa.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene