Jedinstveni koncert

Tony Cetinski izazvao nezapamćenu gužvu u Subotici

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Najbolja pozivnica za nadolazeća dva koncerta u beogradskom Sava centru

Proteklog vikenda Tony Cetinski izazvao je nezapamćenu gužvu u Subotici. Održao je koncert za pamćenje u hali Sportova koji je poslužio kao izvrsna najava za nadolazeća dva koncerta u beogradskom Sava centru 12. i 13. ožujka. Emotivni koncert na kojem su brojne obožavateljice pustile suze a koji je trajao skoro tri sata oduševio je sve prisutne, a Tonyijeva energija se mogla osjetiti na pozornici i među publikom koja je sa svojim miljenikom pjevala od prve do posljednje minute. Užarena koncertna atmosfera proizlazi iz vrhunske glazbeno-scenske izvedbe, Tonyjeve spontanosti i humora pomiješane s euforijom uvijek odlično raspoloženih fanova.

Pogledaj i ovo Tony Cetinski Poslušajte kako zvuči! Tony Cetinski spreman za koncert godine – novim singlom ''Tebi sve dugujem'' najavio spektakl u zagrebačkoj Areni!

VIDEO On je (po)kleknuo dvaput: 'Bilo je jako romantično'

Pjesme „Ako to se zove ljubav”, “Blago onom ko te ima”, “Kad žena zavoli” „Opet si pobijedila“, „Zbogom odlazim“, „Kriv“, „Usne ledene“ „Jednom u životu“, „Zar malo to je“ te najnoviji „Zabluda“ i „Krik“ samo su neki od hitova koje sinoć publika pjevala u glas sa svojim najdražim pjevačem čime će ova prekrasna glazbena večer svima ostati u sjećanju. Beogradska publika s nestrpljenjem isčekuje dva koncerta, a Tony obećava koncerte za pamćenje koji će po prvi put održati koncert u jednoj od najljepših dvorana regije. Koncert će otvoriti s baladom „Ti samo ti“, te publici obećava blok pjesama koje do sada nikad nije izvodio s kojima će sve okupljene vratiti u devedesete.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene