MasterChef nova sezona

Tko će lignju napuniti narančom i tako naljutiti zahtjevan žiri?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Prošli su niz izazova kako bi dospjeli u MasterChef kuhinju, a sada su oči nacije uprte samo u njih. Ulozi se povećavaju, a svaki njihov propust pratit će stručni žiri.

Dino je slikovito opisao da se prvi mačići bacaju u vodu, te dodao kako se nada da su to kandidati MasterChefa riješili još u hangaru. Jesu li natjecatelji ono najgore ostavili iza sebe, vidjet ćemo u trećoj epizodi te prvim okršajima 16 najboljih kuhara amatera.

Pogledaj i ovo Damir Tomljanović "Rasturit ćete novu sezonu!" Član žirija MasterChefa koji napušta show nije mogao sakriti zahvalnost u emotivnoj objavi: "Malo je reći koliko vas cijenim i poštujem..."

Ovoga petka TOP 16 natjecatelja ulazi u najzahtjevniju kuhinju u kojoj će morati pokazati sve što znaju, prijeći vlastite barijere i opravdati šansu jedan naprema 100 s kojom su kročili u show.

„Ova se naša kuhinja pokazala kao odskočna daska za mnoge profesionalne karijere. Mislite o tome da vaša budućnost bude u kuhinji, a vjerujem da ste zato i ovdje“, poručio je Andrej kandidatima prije prvog kuhanja u MasterChef kuhinji.

Prvi zadatak će im biti predstaviti se jelom, a to jelo morat će reflektirati njihovu osobnost, sposobnost i kulinarsku vještinu.

U poznatoj kuhinji našao se i - krokodil!

„Kuhajte da nam dokažete da je vaše mjesto ovdje, oslobodite se svih strahova koje ste do sada imali, kuhajte bolje nego što ste kuhali ikad barem do sad.“ – poručit će kandidatima Andrej.

„Idem na nešto tradicionalno što opisuje moje odrastanje, ali isto tako kako se ja razvijam kao osoba tako se i to jelo mog djetinjstva razvilo, tako da ću pokušati ga malo dignuti na višu razinu“, rezimirao je Valerio Baranović jelo s kojim će se predstaviti žiriju.

Dok će neki kandidati smatrati da se najbolje mogu prikazati kroz slana jela, par kandidata će se potpisati slasticama.

Jesu li kandidati shvatili zadatak koji se od njih traži te jesu li bili uspješni u tome, kome je Radovan rekao da je njegovo jelo 'svetogrđe' i 'uništavanje ribe', a čije je jelo 'kič' i 'bezobrazluk', saznat ćemo već ovog petka. Dino će jednom natjecatelju reći da je skuhao jelo kao ''Talijan s pizzerijom na rubu grada Frankufurta koji kuha samo da nešto skuha'', a tko je toliko razočarao najzahtjevnijeg člana žirija, saznat ćemo već u trećoj epizodi najpopularnijeg kulinarskog showa u petak od 21 sat na Novoj TV!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene