'Dobrodošla mi u sjećanje'

Tjedan dana nakon radijske premijere Baruni novim singlom ostvarili veliki uspjeh!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Nakon samo tjedan dana radijske premijere novi singl Baruna 'Dobrodošla mi u sjećanje' bilježi nezapamćeni uspjeh!

Na HR TOP 40 osim što je zabilježio novi ulaz, aktualni singl se našao u prvih deset, na odličnom sedmom mjestu, te tako iza sebe ostavio singlove Olivera Dragojevića, Željka Bebeka, Hladnog Piva, Jelenu Rozgu. Duga diskografska pauza od tri godine je iza Baruna, ali ovoga puta odlučili su se vratiti jači nego ikada, što nam i ovaj uspjeh na HR TOP 40 samo i potvrđuje.

>> SLAVONIA BAND: Ekskluzivne snimke sa snimanja spota 'Prokleto je'

Novi singl potpisuje poznati hit maker Miroslav Rus, a za aranžman je zadužen Zvonimir Domazet. Svakodnevno na Youtube-u rastu i klikovi, koji pokazuju da se publika itekako zaželjela Baruna, a mi se nadamo da je ovo početak jedne nove priče koju su nam Baruni pripremili.

Pogledaj i ovo Baruni - 4 Sjećate se njih? Baruni se vraćaju na scenu i otkrivaju na što su sve bile spremne njihove obožavateljice: "Roditelji su ju micali ispred kuće"

Kako bi cijela priča oko novog singla bila kompletna, prošloga tjedna snimljeni su kadrovi za novi video spot, a jedan dio se snimao i na moru. Video spot je u završnoj fazi, te svaki dan možemo očekivati njegovu premijeru na malim ekranima. Pratite nas svakodnevno na Facebook stranici (Hit Records Official), a mi ćemo Vas prvi obavijestiti o terminu premijere video spota!

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene