Novi hit

Tina Vukov se vraća na scenu s novim singlom i spotom '666'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pjevačica je istaknula i kako radi na novom studijskom albumu.

Jedna od najboljih hrvatskih pjevačica i dobitnica diskografske nagrade Porin, Tina Vukov na scenu se vraća novim singlom, ali i novim glazbenim izričajem. Singl "666", ljubavne je tematike.

Pogledaj i ovo showbuzz Hit 'Barbie Girl' Prije 19 godina bili su senzacija, a onda su nestali sa scene – gdje su danas?

Tekst za pjesmu "666" napisala je Senka Laginja, a pjesmu su uglazbili Tomislav Gojanović i Rejhan Okanović. Za aranžman i produkciju zaslužan je Zvonimir Dusper - Dus.

O čemu ZAPRAVO pjevaju u ovim poznatim hitovima?

Tina Vukov je karijeru započela sa samo 13 godina, a već s 14 je potpisala diskografski ugovor s Croatia Recordsom. S 15 ostvaruje uspješnu suradnju s Matijom Dedićem s kojim nastupa na Dori 2004. s pjesmom "Tuga dolazi kasnije". Dvostruka je osvajačica diskografske nagrade "Porin 2007." za najbolju debitanticu i žensku vokalnu izvedbu, a iste je godine ponovno nastupala na Dori s pjesmom "Tata".

Tina Vukov s pjesmom "666" publici predstavlja potpuno novi stil, koji je ujedno i prekretnica u njenoj glazbenoj karijeri. "Nova pjesma zvuči kao nešto što sam instinktivno nazvala dark pop. Dok sam radila pjesmu imala sam u glavi zvuk grupe Hooverphonic, Lane Del Rey i Madonninog albuma Ray of light", rekla je za Večernji list Tina, koja je spot za svoju novu pjesmu snimila na nekoliko lokacija u Zagrebu. Redatelj spota je Luka Nižetić, koji se kroz cijeli video trudio što više nam približiti Tinine osjećaje i njenu emociju.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene