kontroverzan singl

Pjesmu potpisuje Milan Popović: Bivša reality-zvijezda osvaja glazbenu scenu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Prvi singl Tina Mlivića već je i prije same premijere podijelio mišljenja ljudi. Glavnu ulogu u spotu ima starleta Ana Korać.

Danas u podne na društvenim mrežama sada već bivše tinejdžerske reality-zvijezde premijerno je objavljen spot za pjesmu "Mala" Tina Mlivića. Prvi singl koji je mlada glazbena zvijezda snimila na društvenim je mrežama i prije same premijere napravio show i podijelio mišljenja ljudi.

Pogledaj i ovo showbuzz Kazalište za sve Mala Scena slavi 22. rođendan!

Tekst, za koji Tin kaže "da će se svaka djevojka pronaći u njemu", napisao je Milan Popović, koji je surađivao s mnogim Balkanskim zvijezdama i sudionicima talent-showova.

U videospotu "Mala" redatelj Jakov Simović pokušao je dočarati zaigranu tinejdžersku ljubav mladića i djevojke, koja kasnije prestaje zbog ljubavi s "pravom ženom". Glavnu ulogu u spotu ima starleta Ana Korać, najbolja prijateljica Soraje Vučelić, i manekenka Kristina Kulić, sestra poznatog šminkera Nikole Kulića. "Mala" je prvi Tinov izlet u glazbene vode te početak zaokreta karijere gdje Tin od reality-zvijezde postaje glazbena zvijezda.

 


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene