"Ljubav na dar"

The Frajle snimile novi spot u Zagrebu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

“Ljubav na dar” je romantična ljubavna balada kojom The Frajle najavljuju novi studijski album.

Vrijedne The Frajle nastavljaju raditi “punom parom” te su jučer u Zagrebu snimile videospot “Ljubav na dar”. Proljeće je vrijeme ljubavi pa je prekrasan i sunčan dan bio idealna kulisa za snimanje spota u režiji Filipa Filkovića, a u spotu se The Frajle voze u limuzini koje se ne bi posramili niti predsjednici najmoćnijih država.

Pogledaj i ovo The Frajle - 5 Vesela zabava! Frajle na međunarodnom turniru pjevale i družile se sa svjetskom teniskom elitom, a upoznale su i damu koju svi znate iz objava Stjepana Hausera!

“Ljubav na dar” je romantična ljubavna balada kojom The Frajle najavljuju novi studijski album istog imena, čije je objavljivanje najavljeno za četvrtak, 27. travnja. Na albumu će se naći jedanaest potpuno novih pjesama The Frajli i tri obrade, a u radu na albumu su sudjelovala mnoga poznata imena – Nikša Bratoš, Vojislav Aralica, Ante Gelo, Alka Vuica, Vanna, Leo, Filip Gjud…

The Frajle iza sebe imaju nekoliko hvaljenih izdanja - “Naš prvi album sa putovanja”, “A strana ljubavi”, “B strana ljubavi”, "Meni trebaš ti" te brojne rasprodane nastupe po cijeloj regiji. Svojim nastupima osvajaju srca publike gdje god se pojave, čemu svjedoče razne nagrade: MTV Play Award, Oskar popularnosti, Runjićev galeb, Zlatna bubamara, Good Feeling, Hello nagrada za humanost te niz drugih priznanja od strane publike, medija, kolega i kritičara.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene