Jedva čekamo

Rušili sve rekorde: Napokon stižu u Hrvatsku

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

The Dire Straits Experience stiže napokon u Hrvatsku.

Ove jeseni glazba će ući na velika vrata dolaskom fantastičnog benda The Dire Straits Experience koji će 24.listopada u KC Dražena Petrovića oživjeti glazbu Dire Straitsa povodom 40-te obljetnice od osnutka benda.

Bend, koji je na turneji već tri godine, osvojio je srca publike i prizvao davno izgubljena sjećanja kada su 'Sultans Of Swing', ' Brothers In Arms' i ' Money For Nothing' rušili sve rekorde slušanosti u svijetu i stvarali nove standarde u glazbi.

Prije 40 godina osnovan je slavni bend, a danas, Chris White, koji je postao onaj prepoznatljivi zvuk saksofona u Dire Straitsima pokrenuo je projekt koji rasprodaje dvorane diljem svijeta. Od Finske do Australije, koncerti The Dire Straits Experience su rasprodani, a publika oduševljena.

Njihova popularnost ne čudi kada su Dire Straits prodali preko 120 milijuna albuma, a svakim danom prodaja raste jer mlađa publika otkriva njihovu glazbu i pridružuje se vojsci fanova diljem svijeta.

Ovaj će koncert biti jedini u regiji i jedinstvena prilika da se poslušaju majstori na djelu jer osim Chrisa Whitea kao headlinera, u ovom su projektu okupljeni redom vrhunski glazbenici: Terence Reis koji je kao vokal i gitarist osvojio publiku; Chris Whitten na bubnjevima koji je s Dire Straits nastupao na njihovoj 18 mjeseci dugoj turneji 'On Every Street'; Tim Walters , slavni britanski gitarist poznat po svojoj virtuoznosti; Simon Carter na klavijaturama koji je svojedobno nastupao s Jamiroquaiem i Craig Davidom te se iskazao u mjuziklima na West Endu; Danny Schogger također na klavijaturama i Paul Geary na bas gitari.

Kada se okupi ovakva postava vrhunskih muzičara koji sviraju već godinama, to postaje jedan od onih koncerata u kojima uživate, kojih se sjećate i na koje želite opet doći.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene