448321
448321
448321
448321
448321

THE BLONDES Snimile odličan video spot 'Paralelni svijet' !

  • , 29.08.2016., 19:30
  • Autor:
  • komentara

The Blondes su za lokaciju video spota odabrale prekrasnu cestu u Dalmatinskoj zagori.

 
 
 
 
The Blondes (Screenshot: You Tube)
The Blondes (Screenshot: You Tube)

Nakon nastupa u Šibeniku na 19. Večerima dalmatinske šansone, na kojoj su nagrađene za Najbolju kantautorsku pjesmu, The Blondes su predstavile i video spot za "Paralelni svijet".

Režiju ovog izvrsnog video spota potpisuju Ira Tomić i John Kardum, stari suradnici djevojaka iz dua The Blondes. Radnju spota osmislila je autorica pjesme Kristina Radovčić, a za lokaciju su odabrale prekrasnu cestu u Dalmatinskoj zagori.

The Blondes (Foto: PR)

U spotu se, osim The Blondes, pojavljuju Antonia Vuletić i Dario Zvornik, plesači na svili, Alban, njihov prijatelj glumac, te prekrasan, crveni stari Opel Rekord koji im je posudio Bože iz Dicma, ponosan što će mu auto biti u spotu.
"Novi spot će vas, sigurne smo, ostaviti bez daha zahvaljujući našim redateljima Iri Tomić i Johnu Kardumu, mladim genijalcima svog zanata koje iznimo cijenimo kao umjetnike. Iako je fabula priče naša, oni su je na svoj specifičan način dodatno razradili, odabrali lokaciju i napravili pravi pravcati film od 4:07 min. Sve je snimano usred Dalmatinske zagore, pokraj Sinjskog Obrovca na dugačkoj ravnoj cesti sličnoj američkoj Route 66, samo puno ljepšoj.

Pogledajte iznimno zanimljiv video spot i poslušajte odličnu novu pjesmu opatijskog akustičnog dua The Blondes, 'Paralelni svijet'.
 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se