18. prosinca

Glazbena diva nastupa u Kinu Europa - Ne propustite!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Tereza će svoju publiku glazbom odvesti na glazbeno putovanje dugo preko 50 godina!

Glazbena diva Tereza Kesovija u Kinu Europa, 18. prosinca 2014., održat će nezaboravan predblagdanski koncert kojim će još jednom pokazati kako su glazba i emocije najbolji posrednik između nje i njene publike.  Osmišljen po uzoru na ekskluzivne koncerte koje je glazbenica održala u sličnim dvorana diljem Europe i svijeta ovaj koncert već sada, iako tek u pripremi, privlači iznimnu pažnju domaće ali i međunarodne stručne – glazbene i medijske javnosti.

Pogledaj i ovo In Magazin: Lepa Lukić - 4 Emotivni susret diva! Kraljica narodne glazbe Lepa Lukić otkrila zašto je Terezi zahvalna za cijeli život: ''Ona meni kaže pa to je ljepota od žene!''

Tereza Kesovija: 'Bolno ste me povrijedili kad ste na Poljudu vikali goni se prodana dušo'

Ujedno, nastavak je ovo velika dva koncerta koja je ova glazbena diva održala u Zagrebu posljednjih godina, a koji su opravdano proglašavani glazbenim događajima sezone.  Ne smijemo zaboraviti ni to kako je upravo u Zagrebu, u tadašnjem Varijetu, Tereza 1961. godine imala svoj prvi nastup pred većim auditorijem.  Od tada do danas Tereza vrlo uspješno održava koncerte u zagrebačkim dvoranama koji su uvijek ispunjene do posljednjeg mjesta i na koje glazbenicu dolaze slušati ljubitelji njezine glazbe iz cijele Europe.

Kao i uvijek na pozornici, svoju ljubav i glazbu Tereza će nesebično darivati svojoj vjernoj publici jer to je uvijek bio njen način, i tako im još jedan put zahvaliti na vjernosti kojoj poklanjanju. Bit će to uistinu posebna večer ispunjana iskrenim emocijama, jer veza između Tereze i njene publike uistinu je rijetka i jedinstvena. Ta veza i ljubav  traje preko 50 godina i ona je trajna i vječna.

Ulaznice po cijeni od 120 kuna dostupne su na blagajni kina EUROPA od ponedjeljka do subote od 12 sati.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene