U hotelu Esplanada

Tea Time Music by Soulfingersi se vraćaju na ljetnu terasu Oleander

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon kraće stanke serijal koncerata Tea Time Music Soulfingersa od četvrtka 29.kolovoza vraća se na terasu Oleander zagrebačkog hotela Esplanade.

Tijekom cijelog rujna svakog četvrtka građani Zagreba, te turisti na proputovanju Zagrebom imat će priliku uživati u četverosatnom Tea Time Music događanju, koncertu Soulfingersa i sjajnoj glazbi DJ-a Marija Kovača.

Pogledaj i ovo SoulFingers Okrugla obljetnica 30 uspješnih godina je iza SoulFingersa, domaćeg benda koji je pozornicu dijelio s velikanima svjetske glazbe

Taj jedinstveni glazbeno scenski događaj serijalom u srpnju svakako se izdvojio u ponudi zabave grada Zagreba, te okupio izniman broj posjetitelja i izazvao veliki interes građana, pa soul braća Denis i Haris od rujanskog serijala očekuju još veći odaziv.

>> Potvrđeni svi izvođači ovogodišnjeg Rujanfesta!

'Sad su se svi vratili u grad i nema više izgovora! Nećemo tolerirati prekovremeni rad! Od 17 sati, u vrijeme ispijanja čaja, pod zastavom Tea Time Music-a i uz zvuke himne TTM okupljaju se svi oni koji vole Soul,Style i Smile. Vrijeme je za zabavu!', izjavljuju braća Soulfingersi.

Tea Time Music događanja svakog četvrtka započinju od 17 sati. Ulaz na terasu hotela Esplanade je slobodan, a hotel je prilagodio cijene pića kako bi program Tea Time Music postao društveni događaj otvoren širem krugu građana.

Ovog ljeta Soulfingersi su svojim koncertima obišli mnoga turistička središta - od Poreča, Orebića, Korčule, Rovinja, Portoroža, Raba, Cresa, Novigrada, Murtera, te oduševili mnogobrojne strane goste.

'Vesili nas veliki broj mailova i sjajne reakcije stranih turista koji su se zatekli na našoj obali i nazočili koncertima Soulfingersa. Ljetne koncerte jako volimo bez obzira što ispeglani na crtu izgledamo preodjeveni! Ljeto ima svoju čaroliju koja nas napuni energijom, pa sad jedva čekamo početak Tea Time Musica', kaže Denis.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene