Green Gold

Tamburaši, Tedi Spalato i najkrvaviji Halloween u gradu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Srijedom popust, četvrtkom taburaši, a u petak vas očekuje Tedi Spalato. Subota je rezervirana za Halloween party.

Svatko će ovaj tjedan naći dio programa Green Golda u kojem će sigurno uživati. Počinjemo već u srijedu. Znate kako ste znali doći doma i shvatiti da popust koji vas je privukao nije baš to i bio. E, pa u Green Gold Clubu srijedom navečer imate pravi popust. Jednostavno rečeno, u sklopu programa Tooloom, osim dobre glazbe dajemo vam i pića - u pola cijene.

Pogledaj i ovo showbuzz Green Gold Pogledajte slike s najboljeg Halloween partyja u gradu

Četvrtkom, kao i obično, tamburaška fešta o kojoj se po Zagrebu već naveliko priča. Ansambl Dyaco jedan je od onih koji gostima jednostavno ne dopušta da sjede i prepuste se turobnim mislima. Dođu dečki potpuno nedemokratski po vas za stol, sviraju najveće hitove, srce vam počne lupati brže i brige se rasprše u plesu i pjesmi, kao da ih nije niti bilo.

Tamburaši, hitovi Dine Dvornika i plesačice na šipki u Green Gold Clubu

U petak idemo na more. Glazbom. Jer, stiže veliki majstor dalmatinske pisme, Tedi Spalato. A da ne bude sam pred svim tim ženama u Green Gold Clubu, na pozornici će ga podržati kršni momci iz klape Contra. Prije dolaska u vaš omiljeni klub ne bi bilo loše malo čuvati grlo, jer će cijeli klub do jutra pjevati s mislima na more.

Subota? Pa niste valjda mislili da i ove godine Green Gold Club neće organizirati najbolji Halloween party u gradu? Niste. Jer znate da hoće. Ako niste bili zadnje četiri godine možda ćete na ulazu pomisliti da ste pogriješili adresu, ali nedajte se smesti. Uredili smo klub u stilu vještica, vampira i ostalih stvorenja koja imaju tulum tu noć u godini. Maskirajte se, zaboravite probleme, plešite na najboljem Halloween partyju u Zagrebu. Uz Green Gold Club niti ovaj tjedan niste sami.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene