Luda zabava

Svjetski glazbeni hitovi obilježili blagdanski tjedan u Grooveu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Božićna čarolija proteklih je dana vladala klubom Groove!

Badnju večer u srcu Zagreba obilježio je nezaboravan provod uz zarazne ritmove DJ Duixa, a veselo druženje, pozitivna energija i brojna iznenađenja upotpunili su blagdanski duh i zajedništvo brojnih ljubitelja vrhunske urbane glazbe. Tjedan u kojem se svi zajedno pozivamo na dobrotu, veselje i zajedništvo nastavio se najpoznatijim hitovima iz 2014. godine uz koje se u petak plesalo do ranih jutarnjih sati, a hladnu subotnju večer ugrijali su novi hitovi koji će se rado slušati u novoj 2015. godini.

Pogledaj i ovo showbuzz Tulum do jutra Karneval show i brojne ljepotice obilježili vikend u klubu Groove

Svjetski hitovi rasplesali posjetitelje kluba Groove

Praznični program kluba Groove vrhunac će doživjeti jedinstvenim ispraćanjem Stare i dočekom Nove godine. Nezaboravnu novogodišnju noć provedite uz najdraže prijatelje, vrhunsko blagdansko uređenje i zarazne ritmove DJ-a Viktora Superfine i Duixa koji će upotpuniti čaroliju najluđe noći. Cijena ulaznice za doček nove godine je 99 kuna, a uključuje piće dobrodošlice, šampanjac i druga iznenađenja, stoga požurite i osigurajte svoje mjesto na najluđem novogodišnjem dočeku u gradu!

Klub Groove u narednoj nam 2015. godini najavljuje vrhunski glazbeni sadržaj uz BASE partije srijedom, MASHUP hitove petkom i nezaobilazne ABSOLUT partije subotom uz vrhunsku produkciju, atraktivne glazbene goste, performanse i provod za pamćenje.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene