R'n'r

Švedski rokenrol u Zagrebu - osvoji karte!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

U subotu, 07. 12., hladne će dane ugrijati dobar rokenrol u Ribnjaku, a za to će zaduženi biti Streets of Mars, rokeri iz Švedske kojima je to posljednja stanica na hrvatsko-srpskoj miniturneji, te domaće zagrebačke snage, S3ngs i And The Kid!

Ovotjedna subota u Zagrebu bit će obilježena švedskim rock'n'rollom i to u Rock Klubu Ribnjak koji za čitatelje Dnevnik.hr-a ima i 2x2 karte.

Pogledaj i ovo showbuzz USPORNOST SE ISPLATI KAKAV KRALJ! Pobjednik dječjeg Eurosonga postao član slavnog američkog benda

Pošalji nam mail na natjecaj@novatv.hr i reci zašto voliš rock. Dobitnici će biti obavješteni mailom, a koncerti se održavaju u subotu 7.12. na Ribnjaku.

Streets of Mars dolaze iz Växyoa, grada s juga Švedske, kako bi promovirali svoj novi abum. Bend postoji već 14 godina, imaju puno nastupa iza sebe, a posebno su ponosni na one u New Yorku i Sarajevu.

Amerikanci dolaze u Hrvatsku jer je tu najbolja zabava!

S3ngsi su dosta dobro poznati zagrebačkoj publici po vrlo odličnim svirkama u svom, kako oni vole reći, yu/brit punk rock izričaju. Prije dva mjeseca izdali su drugi studisjki album „ Costa S3ngsia“ koji je vrlo dobro prošao među kritikom i publikom, a s njega su izbacili drugi singl „Što su jutros napravile“ čiji će spot objaviti 3. prosinca.

And The Kid svira alternativni rock upotpunjen agresivnom društvenom porukom. Prije par tjedana izdali su prvi album "Factories" kojeg je producirao Vedran Kovačić-Beli. Bend je dosad o odsvirao dvadesetak koncerata od kojih se najviše izdvajaju nastup na Terraneu 2012., Fall Festu u Rijeci 2011. i Mali Pogon Tvornice 2012.

Sve u svemu, više nego dovoljno razloga da ovu subotu provedete u rokenrol okruženju s malo skandinavskog šmeka,a za žedna grla priređen je happy hour od 19 do 23h!
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene