450709
450709
450709
450709
450709

'SUŠAK, SUŠAK' Hit mjuzikl vraća se u Rijeku

  • , 19.09.2016., 16:50
  • Autor:
  • komentara

Mjuzikl 'Sušak, Sušak' vraća se publici u obnovljenoj i poboljšanoj verziji.

 
 
 
 
Sušak (Foto: PR)
Sušak (Foto: PR)

Iznimno posjećen od pune premijere i reprize do rasprodanih petnaestak izvedbi, prošlogodišnji mjuzikl 'Sušak, Sušak' (u režiji Edvina Liverića, scenografiji Damira Šegote, kostimografiji Manuele Paladin Šabanović te oblikovanju svjetla Dalibora Fugošića) vraća se publici u obnovljenoj i poboljšanoj verziji.

Samostalnoj produkciji Studija Maraton i ansamblu vrhunskih glumaca i pjevača: Mario Lipovšek Battifiaca, Damir Kedžo, Katja Budimčić, Olivera Baljak, Denis Brižić, Saša Matovina, Lucio Slama, Nenad Vukelić, Anton Plešić, Frano Živković, Mensur Puhovac, ove se godine priključuje i mladi talent Antonio Krištofić (kao alternacija za ulogu Lovre), plesna grupa Flame, Maratonci i mnogi drugi.

Sušak (Foto: PR)Premijera i repriza mjuzikla 'Sušak, Sušak' u 2016. održat će se 16. i 17.10. u Rijeci u Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku.

Popularni mjuzikl 'Sušak, Sušak' u sezoni 2016./2017. na pozornicu ponovno donosi duhovitu i raspjevanu povijest Sušaka, njegovih stanovnika, te nas iznova vraća u razdoblje od tridesetih do sedamdesetih godina prošlog stoljeća. Već svima poznati zanimljivi i duhoviti likovi poput barbe Pave i dimnjačara Lovre podsjetit će gledatelje zašto vole Sušak (ili zašto bi ga trebali zavoljeti).

Mjuzikl je praizveden je 2015. godine na Sušaku, u koprodukciji HNK Ivana pl. Zajca i Studija Maraton.

Sušak (Foto: PR)

2016. godine Studio Maraton preuzeo je 'Sušak, Sušak' u samostalnu produkciju, te u suradnji s istim autorskim timom priprema njegov 'makeover' koji će donijeti osvježenje popularnom mjuziklu i gledateljima pružiti još veći i zabavniji doživljaj.

Obnovljenu produkciju potpisuje isti tim, a gledatelji će moći uživati u već poznatim notama i likovima mjuzikla ali ujedno i novim dramskim potezima Mensura Puhovca, dramaturškim intervencijama Magdalene Lupi, novim koreografijama Martine Hrlić i plesačima grupe 'Flame', te novom dizajnu svjetla i projekcija Dalibora Fugošića.

Sušak (Foto: PR)Glumački ansambl ostat će bez promjena, no predstavi će se pridružiti Antonio Krištofić kao alternacija Damiru Kedži u ulozi dimnjačara Lovre. Još jednu novinu činit će članovi zborskog ansambla koji su do sada pjevali u orkestralnoj 'rupi' ,a u obnovi mjuzikla pridružit će se glumcima na sceni.

Novi vizualni identitet dio je autorskog rada ilustratorice Korine Hunjak.

Mjuzikl 'Sušak, Sušak' (obnova) repriza

Hrvatski kulturni dom na Sušaku, Rijeka

Premijera: 16.10.2016.
Repriza: 17.10.2016.
Cijena ulaznice: 75kn i 85kn

Ulaznice se nalaze u prodaji putem sustava Entrio.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se